avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precizari la actiunea principala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precizari la actiunea principala

Am inaintat o cerere de recurs pentru un dosar. S-a depus intampinare de catre partea adversa, iar acum as vrea sa vin cu niste precizari pe langa actiunea mea principala, cum pot sa fac?
Cineva mi-a spus ca trebuie sa depun cu 5 zile inainte de termen, pot s-o fac pe fax sau totusi la termen?
Va rog cine stie sa-mi de-a un raspuns.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: OlteanM , utilizator 11:41, 1 Septembrie 2011
Buna dimineata,
Da se poate depune CERERE PRECIZATOARE, iar in cursul judeccatii cu acordul instantei se pot depune concluzii scrise.
Cu stima,
Daca s-a depus intampinare si a expirat termenul de recurs, termen inauntrul caruia puteati motiva recursul (cele 15 zile de la comunicare), precizarile de carre vorbiti se pot face numai sub forma unui raspuns la intampinare, pe care il puteti depune si suustine si la termen. Daca insa, sunteti inca inauntrul celor 15 zile indicate mai sus, puteti ca inauntrul acestui termen sa introduceti precizarile cu pricina, daca ele au continutul si caracterul unor motive de recurs.

Buna dimineata!
Va multumesc domnilor pentru raspunsuri si pentru ... "proverbe", al d-lui Sebastian este chiar incurajator.
Insa, tot nu m-am lamurit.Nu am fost suficient de clara in exprimare: am facut cere de recurs motivata, la care partea adversa a venit cu intampinare, acum suntem la al treilea termen iar eu as dori sa restrang din "pretentiile"mele sa simplific ceea ce am cerut initial.
Prin ce document arat acest lucru, care sunt modalitalile de depunere?
Va multumesc anticipat!
Puteti depune in scris ce doriti, sa le denumiti "precizari" sau "note scrise", fie la registratura ( arhiva, daca instanta nu are registratura) inainte de termen, fie la termen, direct in sedinta, atentie sa redactati atatea exemplare cate parti adverse sunt plus unul pt instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar recurs Marina72 Marina72 Am facut o cerere de reexaminare a taxei judiciare, aratand faptul ca am achitat deja 50% din valoarea achitata la fond de reclamanta si nu am cum sa achit ... (vezi toată discuția)
Intampinare in rejudecare goldfish goldfish avem un proces in fond-rejudecare, noi paratii, mai depunem inca o data intampinare daca deja am depus cand s-a judecat prima data dosarul? actiunea tot aceea ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)