e cel putin ciudat....adica daca ai scris in plus fata de barem si e corect, nu-ti ia in considerare, dar daca ai scris in plus si e gresit iti scade din punctaj....e ilogic, dar la ei orice e posibil:)
Cata liniste e pe aici.....am o intrebare, daca de exemplu la una dintre spete am motivat asa cum au scris ei in barem dar pe langa acel motiv am adaugat unul "de la noi" care nu e indicat in barem si e gresit....nu ni se ia in considerare ca am rezolvat corect speta, sau ne anuleaza ce am scris in plus si se tine cont doar de ceea ce trebuia scris conform baremului? multumesc
Contestatia in anulare obisnuita de judeca dupa regulile instantei de fond iar cea speciala dupa regulile instantei de recurs......oricum grilele au fost mai grele decat anul trecut...sa vedem ce ne asteapta in etapa urmatoare
Buna!am si eu o nelamurire.hotararea UNBR din 3 martie precizeaza ca din NCC avem actul juridic civil( art 1164-1329) asta nu include tot actul juridic civil intre acele articole? nu scrie nimic despre precriptia extinctiva, termen, conditie astea sunt de la art 1400 incolo.cel putin in tematica de la inm li se spune clar ca au actul juridic civil dar sunt incluse si aceste institutii. voi ce intelegi? si la OEPA propuneti ceva subiecte, ce credeti ca se va da, bazat si pe ce s-a dat anii anterior. spor la invatat :)
Imi puteti spune va rog si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a deveni consilier juridic.trebuie sustinut un examen? ce presupune aceasta profesie si unde te poti angaja?