avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate solomonslmn

Activitate solomonslmn

daca inchiriaza la cineva o camera ,pot oare chiriasii sa il convinga pe tata sa le vanda casa ,tot asa fara acordul mamei mele,care bineinteles nu a facut inca partajul cu el (de 14 ani)?
dar daca sa presupunem ca a vandut,pot afla in vreun mod?exista un fel de a afla despre domiciliul respectiv ca e trecut deja pe numele altcuiva?poate exista posibilitatea ca, sa zicem,persoana care a cumparat sa fie inregistrata undeva ,primarie,stare civila,undeva sa ma pot interesa...?
deci pot sta linistit?pana nu fac ai mei partajul ,tata nu poate vinde?ma gandeam sa nu faca cineva fals in acte si sa poata vinde...dar daca dvs. spuneti ca nu se poate m am linistit...va multumesc din suflet pt raspunsuri...
casa este pe numele parintilor mei ,impreuna au si cumparat o in timpul casniciei...numai ca de 14 ani de la divort nu au facut inca partajul,si am auzit pe strada unde locuieste acum tatal meu in casa respectiva ca cineva dintre vecini se tot tine de capul lui sa ii vanda casa (mi sa infipt un cui in inima ,tata fiind si un mare betiv de o viata intreaga)
poate tatal meu sa vanda casa in care a locuit cu noi copii si sotia,ulterior divortand ( de14 ani) si nefacand partajul nici la ora actuala?poate vinde fara acordul nostru al copiilor?sau fara acordul fostei sotii(mama noastra)?