total stagiu de cotizare: 44ani , zero luni si 5 zile , din care :
gr. II = 20 ani 10 luni si 20 zile.
conditii deosebite = 8 ani 7 luni si zero zile.
conditii normale = 9 ani 7 luni si 15 zile
spor aferent gr. II = 5 ani zero luni,zero zile
stagiu suplimentar = 2 ani 1 luna zero zile
multumesc. astept raspuns.
Multumesc pentru raspuns, dar eu cred ca in domeniul sanatatii in ce priveste legislatia pentru cei ce au stat o viata la capataiul bolnavilor adulti si copii este un haos total.Nimeni nu intelege nimic.Ramane la mila celui la care ajunge dosarul pentru calculul amaratei de pensie care ne va intretine subzistenta.Am intalnit zilele acestea un coleg care venea de la casa de pensii plangand de amarat ce era(mentionez ca s-a pensionat la 65 ani ,si lucreaza de la 21 ani in grupa aII-a). Va rog sa-mi spuneti daca punctul de calcul al pensiei s-a redus cu 25% ca si salariile. multumesc.
sunt bugetara,postul meu a fost scos la concurs,eu nu am putut sa ma prezint la acel concurs pentru ca eram internata in spital pe criteriu urgenta.Acum la sfarsit de an se face inventarul la toate reperele care sunt in gestiunea mea.Problema este ca menegerul a spus ca se va face si predarea gestiunii la persoana care a reusit la concurs.Imi poate spune si mie cineva in baza carei legi se poate face asa ceva? multumesc.