avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate posdi

Activitate posdi

Buna seara,
ce conditii trebuie indeplinite(suprafata teren,utilitati,capital)pentru a accesa la fondurile europene nerambursabile in vederea realizarii unui camping pentru rulote/corturi in zona Bran?Multumesc
Răspuns la discuția CAS
Daca plata contributiei se face pana la 31 dec 2011 integral, "majorarile de intarziere" care au ajuns sa fie mult mai mari decat contributia a intregului an 2006 vor fi reduse cu 50% sau eliminate cum vor proceda cei de la ANAF?
Discuție CAS

Buna seara,
am primit "Decizia de impunere din oficiu" de la CAS in legatura cu suma de plata a anului 2006 cu majorari, dobanzi,etc...Sant stabilit in strainatate din '93,carte de munca nu am avut niciodata in Romania deoarece am parasit tara imediat dupa studii,sant angajat la o firma aici si-mi platesc toate taxele la zi inca din '95,nu am beneficiat niciodata de sistemul de sanatate din Romania,ma adresez la dvs pentru lamuriri si cum pot face plangere in instanta impotriva STATULUI.Plus ca din cate stiu art.222 prevede obligatia statului de a informa cetateanul in legatura cu obligatiile acestuia fata de el.Pot contesta aceasta decizie?!!!
Doresc sa fiu informat in legatura cu PROCENTUL de care as fi sprijinit in vederea realizarii unei pensiuni cu fondurile europene nerambursabile!