avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS

Buna seara,
am primit "Decizia de impunere din oficiu" de la CAS in legatura cu suma de plata a anului 2006 cu majorari, dobanzi,etc...Sant stabilit in strainatate din '93,carte de munca nu am avut niciodata in Romania deoarece am parasit tara imediat dupa studii,sant angajat la o firma aici si-mi platesc toate taxele la zi inca din '95,nu am beneficiat niciodata de sistemul de sanatate din Romania,ma adresez la dvs pentru lamuriri si cum pot face plangere in instanta impotriva STATULUI.Plus ca din cate stiu art.222 prevede obligatia statului de a informa cetateanul in legatura cu obligatiile acestuia fata de el.Pot contesta aceasta decizie?!!!
Cel mai recent răspuns: posdi , utilizator 03:13, 15 Octombrie 2011
puteti contesta orice, ramane sa fie si admisa de instanta
Daca plata contributiei se face pana la 31 dec 2011 integral, "majorarile de intarziere" care au ajuns sa fie mult mai mari decat contributia a intregului an 2006 vor fi reduse cu 50% sau eliminate cum vor proceda cei de la ANAF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari la plata contributiilor de sanatate nevirate la timp aurelian38 aurelian38 Buna ziua. Sunt beneficiar al Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata si titlu executoriu plata impozit venit global si majorari bobcat27ad bobcat27ad In dec 2007 am primit somatie de plata si titlu executoriu pentru plata sumelor prevazute in deciziile de impunere (?) si deciziile de calcul accesorii, ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cnas Bujorel Bujorel Buna ziua, Am primit si eu in luna septembrie 2011 o decizie de impunere pentru obligatii catre CNAS incepand cu 15 iulie 2007. Ma aflu in Franta din ... (vezi toată discuția)