avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate AOD

Activitate AOD

multumesc pentru raspunsuri. Mama nu s-a mutat cu copilul ci a fost data afara, fara copil. Copilul momentan e plimbat zi de zi intre cele doua localitati o zi la ea o zi la mine... ceea ce presupun ca este foarte daunator pentru el. De aceea as vrea sa abordez problema cat mai corect si sa gasesc o cale cat mai rapida pentru a incheia aceasta "poveste".
Buna ziua tuturor. As avea si eu nevoie de putina consiliere juridica intr-o problema. Am 34 ani si sunt casatorit de 5 ani (dupa o relatie prealabila de aprox 12 ani) cu doamna X cu care am un copil de 2 ani jumate. De aproximativ 1 an o banuiesc a fi infidela recent i-am descoperit (din nou, a doua oara) un telefon si cartela secrete cu care discuta si isi scrie mesaje de iubire cu amantul ei de etniei rroma dintr-o localitate vecina.
Precizez ca acu o saptamana cand i-am descoperit a doua oara telefonul secret am agresat-o fizic pentru ca nu a vrut sa mi-l dea. Familia locuia in casa parintilor mei iar doamna X momentan locuieste la bunica ei (in localitatea amantului). Impreuna mai avem o firma deschisa cu 50% participare fiecare la care ea este administrator, firma are isi desfasoara activitatea in casa parintilor mei (casa unde locuiam - comodat).
Intrebarile mele sunt: Ce sanse am pentru a obtine custodia copilului? ce trebuie facut pentru inchiderea firmei respective, si eliberarea spatiului in care isi desfasoara activitatea (comodatul este pe termen nelimitat, din pacate).

Va multumesc,
AOD