avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate tsz

Activitate tsz

va multumesc pentru raspunsul prompt,
persoana care a produs accidentul a fost identificat numai ca nu este de gasit
vad ca mi-ati propus o solutie numai ca nu prea inteleg ce trebuie sa fac? sa ma adresez unui avocat?
"Constituiti-va parte civila , in vederea recuperarii pagubelor produse.
Societatea asiguratoare poate avea calitatea de asigurator de raspundere civila delictuala."

buna ziua,
am fost implicat intr-un accident in urma careia s-au produs numai pagube materiale. fiind oprit la semnalul rosu al semaforului primul, din spate am fost lovit de un autoturism care circula cu viteza foarte mare. dupa accident soferul autoturismului a plecat lasand acolo masina. dupa ce a venit echipajul de la rutiere au identificat proprietarul autoturismului dar nu el era conducatorul auto. proprietarul a incredintat autoturismul unei persoane care a fost si el identificat si care avea permisul de conducere suspendat, despre acest lucru ca avea permisul suspendat proprietarul nu stia, a si dat declaratie despre acest lucru la politie. soferul care a parasit locul accidentului are domiciliul in bucuresti, in tg-mures sta in chirie dar fara flotant, si nu a fost gasit de politie. accidentul s-a intamplat in tg-mures eu fiind cu domiciliul in tg-mures. proprietarul il cunostea de 4-5 zile pe soferul care a produs accidentul deci nici el nu a putut da informatii despre sofer. politia a stabilit cauzele accidentului dar nu este de gasit soferul vinovat. politia a inceput urmarirea penala impotriva soferului dar problema mea este ca nu mi-au eliberat un proces verbal sau un document cu care eu ma pot adresa asiguratorului pentru despagubire. ambele autoturisme sunt asigurate RCA. ma puteti ajuta va rog mult