avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate stefanvvv

Activitate stefanvvv

Răspuns la discuția continuare studii liceale
Buna ziua,
Am revenit asa cum am spus saptamana trecuta. Am primit pe mail doc. scanate de la amicul meu...este o diploma din 1992, de absolvire a 10 clase la o scoala de ucenici si atat. Clasa a 11-a nu a finalizat-o, asa ca nu prea conteaza deoarece nu are situatia incheiata. Acest amic al meu, este plecat din tara si se va intoarce abia luna viitoare pentru cateva zile si va trebui sa mearga personal la liceu sa se intereseze de ce ar urma sa faca.
Din ce am citit eu din link-urile trimise de Ares_3, ar trebui sa reia liceul din clasa a 9-a, din pacate (sa speram ca va avea rabdare si energie sa urmeze toti cei 4 ani de liceu). Acum am o alta intrebare: credeti ca ar putea face 2 ani intr-unul?
Va multumesc frumos!
Da, asa vom face. Va multumesc inca o data. Chiar imi doresc sa il ajut, e opersoana deosebita, de la varsta de 17 ani se descurca singur si chiar a reusit in viata si fara studii si diplome. Cand am aflat ca a absolvit doar 10 clase, toti am ramas surprinsi, deoarece am fi putut fi siguri ca are studii superioare. Chiar merita ajutat, pentru ca se jeneaza foarte tare de acest "handicap". O zi buna in continuare!
Da, am inteles acum. Din ce mi-a spus acest prieten, el ar mai fi facut 1 an de scoala dupa absolvirea celor 10 clase, deci in total 11, iar apoi a renuntat complet. Pentru cel de-al 11-lea an nu are nici o adeverinta, nimic! I-am spus ca sunt dispus sa-l ajut, sa ma interesez atat cat pot, sa vad care sunt urmatorii pasi pe care i-ar avea de urmat. Zilele acestea imi va pune la dispozitie toate doc. pe care le are (diplome, calificari etc.) si eventual voi reveni in weekend sau saptamana viitoare cu alte intrebari.
Inca o data multumiri. Toate cele bune!
Multumesc frumos pentru raspuns!
Daca are certificat de calificare profesionala nivel 1, poate continua doar cu 1 singur an, iar daca are certificat nivel 2 poate continua cu inca 2 clase de liceu? va multumesc pentru amabilitate!
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o alta scoala (nu stie daca era liceu sau scoala profesionala-era in urma cu aproximativ 15-20 de ani). Eu vreau sa-l ajut-el are ambitie sa-si continue studiile acum, la 35 de ani, dar nu stie daca s-ar putea inscrie la un seral sau ce ar trebui sa faca. Este dezorientat, din pacate.
Daca cineva ma poate ajuta cu niste raspunsuri, niste indrumari, sfaturi, v-as fi foarte recunoscator.
O zi buna!