Buna ziua! am avut un accident de circulatie soldat doar cu avarii.Persoana care ma lovit initial a recunoscut ca este vinovata si mi a dat o copie a asigurarii acesteia.Dupa vreo 2 saptamani aceasta se razgandeste si imi zice dak putem merge la politie lucru cu care am fost de acor.La politie agentul hotaraste k eu sunt cel vinovat.Am facut o plangere la judecatoria craiova impotriva politiei romane unde ceream sa mi se anuleze amenda si procesul verbal.Am castigat procesul de la prima infatisare instanta hotarand k decizia este IREVOCABILA.Dupa vreo cateva saptamani primesc acasa o noua citatie de la judecatorie in calitate de parat,reclamant fiind aceea persoana care ma lovit.Aceasta persoana a facut o contestatie in anulare prin care cere instantei sa se rejudece cazul deoarece instanta a incalcat flagrant prevederile art.119 din O.U.G.nr 195/2002,cu modificarile ci completarile ulterioare,si art.33 O.G.nr2/2001 reclamanta nefiind conceptata ca si parte in proces.mentionez ca eu am in proces cu politia.Acum instanta imi cere sa depun o intampinare ceea ce nu stiu ce inseamna si va rog sa imi dati cateva sfaturi sau pareri in legatura cu ce v-am scris?Multumesc anticipat