avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Activitate byyk

Activitate byyk

Discuție proces
Buna ziua! am avut un accident de circulatie soldat doar cu avarii.Persoana care ma lovit initial a recunoscut ca este vinovata si mi a dat o copie a asigurarii acesteia.Dupa vreo 2 saptamani aceasta se razgandeste si imi zice dak putem merge la politie lucru cu care am fost de acor.La politie agentul hotaraste k eu sunt cel vinovat.Am facut o plangere la judecatoria craiova impotriva politiei romane unde ceream sa mi se anuleze amenda si procesul verbal.Am castigat procesul de la prima infatisare instanta hotarand k decizia este IREVOCABILA.Dupa vreo cateva saptamani primesc acasa o noua citatie de la judecatorie in calitate de parat,reclamant fiind aceea persoana care ma lovit.Aceasta persoana a facut o contestatie in anulare prin care cere instantei sa se rejudece cazul deoarece instanta a incalcat flagrant prevederile art.119 din O.U.G.nr 195/2002,cu modificarile ci completarile ulterioare,si art.33 O.G.nr2/2001 reclamanta nefiind conceptata ca si parte in proces.mentionez ca eu am in proces cu politia.Acum instanta imi cere sa depun o intampinare ceea ce nu stiu ce inseamna si va rog sa imi dati cateva sfaturi sau pareri in legatura cu ce v-am scris?Multumesc anticipat