avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate adriano23

Activitate adriano23

Răspuns la discuția mostenire
và multumesc pt.ràspuns d-le avocat Munteanu
soacra mea nu a facut,la divort, decit un acord verbal cu socrul meu prin care ii ceda totul(casa,pamint), nimic in scris,si nici partaj. in acest caz socrul meu ii poate da cumnatei mele casa fara acordul soacrei mele?va multumesc anticipat
cred ca verbal deoarece soacra mea nici nu a fost prezentà la divort (ea fiind in strainate) ci doar avocatul ei dar pt siguranta o sa incerc sa aflu de la ea exact cum stau lucrurile.. oricum va multumesc f mult pt interesul acordat problemei mele
ca sà ma fac inteles vorbeam in numele sotiei mele /(scz. pt confuzie).este vorba de o casà la tarà fàcutà in timpul casatoriei ambilor pàrinti care acum sint divortati legal , iar mama sotiei mele la divort a refuzat sau mai bine zis a cedat totul tatàlui sotiei mele fara sa aiba vreo pretentie in ceea ce priveste bunurile in comun ( casà .,terenuri, etc.)
sint divortati iar soacra mea a refuzat la tot ceea ce i se cuvenea
chiar si partea care imi revine mie poate sa o dea surori mele fàrà acordul meu dat fiind faptul cà si eu am aceleasi drepturi ca si surora mea?
Discuție mostenire
bunà ziua .sintem 2 surori.tatàl nostru este unicul proprietar al casei noastre. vroiam sà stiu dacà tatàl meu poate sù-i facà act de proprietate, surori mele in lipsa mea. dat fiind faptul cà eu lucrez in stràinàtate . và multumesc anticipat.
Discuție mostenitori
sintem 2surori. tatàl nostru este unicul proprietar al casei noastre eu sint in stràinàtate ests posibil ca tatàl meu sa-i facà acte pe casà in lipsa mea?