avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Activitate roxana_love16

Activitate roxana_love16

Răspuns la discuția furt
prietenul meu a fost prin in germania la electonice pt a doua oara prima oara a fost tinut 2 ore si acum ie arestat de o sapt in ziua cand la arestat ma sunat si mia zis ca ii vb de 2 sapt sa il tina as vrea sa stiu daca e ceva grav va rog sa mi raspundeti
Discuție furt
buna va rog din suflet am si eu o intrebare daca puteti sa mi rasp prietenul meu este plecat in germania si a fost prins la furt de electronice incercand sa ia un expresor a fost luat si dupa 2 ore ia dat drumu acum de o sapt a fost prins iar tot la electronice ma sunat si mia zis ca ii vorba de 2 sapt sa il tina inchis ii ceva grav va rog din sufelt sa ma ajute si pe mine cinvea.
Discuție furt
Buna am si eu o probelema si nimeni nu ma ajuta prietenul meu este plecat in germania si a fost prin la electronice a vrut sa ia un expresor dar dupa ore ia dat drumu acum de o sapt a fost prins din nou tot la electronice a avut drept la un tel si ma sunat si mia zis ca e vorba de 2 sapt ca atat il tine va rog din sufelt sa mi rasp ii ceva grav ce a facut risca sa faca puscarie va rog din sufelt sa mi raspundeti