avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

Buna am si eu o probelema si nimeni nu ma ajuta prietenul meu este plecat in germania si a fost prin la electronice a vrut sa ia un expresor dar dupa ore ia dat drumu acum de o sapt a fost prins din nou tot la electronice a avut drept la un tel si ma sunat si mia zis ca e vorba de 2 sapt ca atat il tine va rog din sufelt sa mi rasp ii ceva grav ce a facut risca sa faca puscarie va rog din sufelt sa mi raspundeti
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:26, 5 Septembrie 2011
risca sa faca puscarie insa doar un avocat local va poate ajuta, doar el cunoaste legea germana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt roxana_love16 roxana_love16 buna va rog din suflet am si eu o intrebare daca puteti sa mi rasp prietenul meu este plecat in germania si a fost prins la furt de electronice incercand sa ia ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea să scap din necazul ăsta? sunt nevinovat Avocat1234 Avocat1234 Buna seara am si io intrebare va rog sa ma ajutati.intro seara am fost sami iau prietena de acasa sa vina la mn sa dormim inpreuna pt ca de fimineata sa plecam ... (vezi toată discuția)