avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate scorpioanca

Activitate scorpioanca

Răspuns la discuția Dosar penal
adica juma a gandit el la examen juma i s-a oferit...ceva de genul...iar el a recunoscut totul...
pt dare de mita nu mai este urmarit, i-a trimis neincepere pt ca a recunoscut...dar pt celelalte e mai greu ...pt restul recunoasterii...in sensul ca a luat examenul juma-juma...va rog domul doberv daca imi mai puteti raspunde....va multumesc
scorpioanca a scris:

Acum catva timp in urma un prieten a sustinut un examen la scoala de politie!!! A recurs la metode neortodoxe sa zic asa si acum este cercetat!!! El a decalart totul pas cu pas!!Ce i se poate intampla? Cat timp ar trebui sa dureze procesul sa se anuleze dosarul sau nu stiu daca asa se numeste!!! Poate scapa fara suspendare, amenda, etc? Va multumesc anticipat!

Si-a "cumparat" locul sa zic asa...a fost depistat ... a recunoscut ce s-a intamplat iar acum nu stie ce i se poate intampla....oricum se asteapta la ceva grav....
Discuție Dosar penal
Acum catva timp in urma un prieten a sustinut un examen la scoala de politie!!! A recurs la metode neortodoxe sa zic asa si acum este cercetat!!! El a decalart totul pas cu pas!!Ce i se poate intampla? Cat timp ar trebui sa dureze procesul sa se anuleze dosarul sau nu stiu daca asa se numeste!!! Poate scapa fara suspendare, amenda, etc? Va multumesc anticipat!