avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Acum catva timp in urma un prieten a sustinut un examen la scoala de politie!!! A recurs la metode neortodoxe sa zic asa si acum este cercetat!!! El a decalart totul pas cu pas!!Ce i se poate intampla? Cat timp ar trebui sa dureze procesul sa se anuleze dosarul sau nu stiu daca asa se numeste!!! Poate scapa fara suspendare, amenda, etc? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: scorpioanca , utilizator 17:47, 7 Septembrie 2011
scorpioanca a scris:

Acum catva timp in urma un prieten a sustinut un examen la scoala de politie!!! A recurs la metode neortodoxe sa zic asa si acum este cercetat!!! El a decalart totul pas cu pas!!Ce i se poate intampla? Cat timp ar trebui sa dureze procesul sa se anuleze dosarul sau nu stiu daca asa se numeste!!! Poate scapa fara suspendare, amenda, etc? Va multumesc anticipat!

Si-a "cumparat" locul sa zic asa...a fost depistat ... a recunoscut ce s-a intamplat iar acum nu stie ce i se poate intampla....oricum se asteapta la ceva grav....
Sa isi angajeze avocat daca vrea sa spere cu sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Fara avocat care sa il apere serios este greu de spus ce va iesi la proces.
Probabil ceva grav pentru el...

Este cam aiurea situatia ca vroia sa fie politist dar nu era un om corect...
Exista riscul ca instanta sa il pedepseasca exemplar...ceea ce trebuie evitat...in ceea ce il priveste...
banuiesc ca dare de mita,luare de mita, trafic de influenta.....
depinde si de greii din dosar.
e complicat insa nu imposibil daca recunoaste si sunt multe circumstante care l-ar ajuta.
pt dare de mita nu mai este urmarit, i-a trimis neincepere pt ca a recunoscut...dar pt celelalte e mai greu ...pt restul recunoasterii...in sensul ca a luat examenul juma-juma...va rog domul doberv daca imi mai puteti raspunde....va multumesc
Eu am scris ceva despre posibilitatea...de NUP...dar a fost sters mesajul.
Este posibil ca situatia sa evolueze si in continuare favorabil pentru el.

Nu inteleg ce inseamna ,,juma-juma".

Alte discuții în legătură

Citatie dna passy18 passy18 Am primit si eu o citatie de la dna, cum ca trebuie sa fiu audiat intr-un dosar cu mita pentru permis auto.Acum, eu am dat bani pentru k mi s-a spus k dak nu ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat si flagrant annaanna annaanna Buna ziua Pot primi pedeapsa cu suspendare in cazul in care sunt cercetat pentru conducere cu permisul supendat si flagrant pentru dare de mita unui ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi sfaturi, am o problema f mare dan75 dan75 buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la ... (vezi toată discuția)