avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate schiopuoana

Activitate schiopuoana

O angajata a intrat in concediu de ingrijire copil 2 ani, incepand cu sept 2011, iar acum a venit la firma cu un certificat de handicap al copilului, emis in mai 2012 cu valabilitate pana n mai 2013 si vrea sa i se modifice concediul de ingrijire de la 2 la 3 ani. I se poate face o astfel de modificare? Dar daca anul viitor in luna mai, nu i se mai da certificat de handicap copilului iar decizia s a emis pt 3 ani?
Ma refer ca, desi aproape toti proprietarii sunt la zi cu plata intretinerii, la furnizori avem datorii foarte mari si suntem amenintati mereu cu intreruperea apei si a celorlalte utilitati! Sumele care le am constatat ca sunt in plus, de exemplu, in fact de Apa Nova , apa rece pt apa calda si canalizarea insumate erau 784 lei, dar in liste ni se punea suma de 984 lei, cu 200 lei in plus, apa rece era 2784 lei, trecea 2984 lei.
Factura de Apa Nova, impreuna cu penalizarile, o trecea in liste, iar penalizarile le plateam toti, chiar daca eram la zi cu intretinerea, fara sa ne spuna. Anul trecut, cand unii proprietari au inteles ca este ceva in neregula, fosta administratora a afirmat ca nu ne a trecut nici o penalizare timp de 3 ani in liste, ceea ce am constatat ca nu i adevarat, asa ca, penalizarile Apa Nova pe 3 ani, le a impartit inca o data!

Si nu, nu erau alte sume fara acoperire care sa justifice sumele in plus!
Am preluat o asoc de proprietari cu datorii si am constatat ca fosta administratora trecea in listele de intretinere sume mai mari decat cele din facturi, mai multe luni de a randul. "Gaura" se ridica la 40.000 lei. Ce ar trebui sa fac, sa ma adresez politiei?