avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate ruxandra_ctinescu

Activitate ruxandra_ctinescu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
stefania87 a scris:

imi spuneti, va rog , cate puncte s-au acordat la spete atat la civil cat si la procedura, la stagiari....merci...am o problema cu calculatorul si nu pot sa deschid baremul....

civil prima 2 pcte a doua 3 pcte
proc civ prima 2.50 a doua 2.50
da...pentru astea vreau si eu sa fac..nu erau in tematica...go go go:)
legal_tht a scris:

ms pt nr Ruxandra

no prob..ai putea t rog sa imi spui pt c depui contestatie...as vrea si eu sa depun..
legal_tht a scris:

stie cineva la ce nr se trimit contestatiile?
la BB sau inppa?
probabil scrie in regulament...insa ....

ANUNŢ DEPUNERE CONTESTAŢII LA BAREM

Proba a II-a

Contestaţiile la baremul de evaluare şi notare se depun la secretariatul INPPA din Calea Văcăreşti, nr. 185 (incinta Universităţii Nicolae Titulescu), et. 2, cam. 71, pana la data de 18.10.2011 ora 14.30. Acestea pot fi transmise si prin fax la numărul: 021 330 12 97, în termen de 24 de ore de la publicarea baremelor. În centrele teritoriale de examen, contestaţiile pot fi depuse la sediul centrelor INPPA şi la numerele de fax indicate de acestea. Data publicare barem: 17 octombrie 2011, ora: 14:30
ANUNŢ DEPUNERE CONTESTAŢII LA BAREM

Proba a II-a

Contestaţiile la baremul de evaluare şi notare se depun la secretariatul INPPA din Calea Văcăreşti, nr. 185 (incinta Universităţii Nicolae Titulescu), et. 2, cam. 71, pana la data de 18.10.2011 ora 14.30. Acestea pot fi transmise si prin fax la numărul: 021 330 12 97, în termen de 24 de ore de la publicarea baremelor. În centrele teritoriale de examen, contestaţiile pot fi depuse la sediul centrelor INPPA şi la numerele de fax indicate de acestea. Data publicare barem: 17 octombrie 2011, ora: 14:30
legal_tht a scris:

19 alin.2 C.proc.pen (barem suspendare legala)

exista alin 2?
in codul meu lipseste...dar e actualizat in 2009...poate a fost introdus intre timp.

e art cu "penalul tine in loc civilul" da nici eu nu il am in cod si al meu e tot din 2009
legal_tht a scris:

dar stiu ca citisem undeva legat de punctul ala!
daca il gaseste cineva prin regulament sau in alta parte sa ne spuna!

am gasit asta...Proba teoretică, cu caracter aplicativ, constă în rezolvarea unor cazuri practice
pe baza cunostinelor teoretice ale candidailor. Notarea se va realiza pentru fiecare
disciplină în parte, cu note de la 1 la 10. Vor fi declarai admisi candidaii care vor obine cel
puin nota 5,00 la fiecare disciplină în parte si o medie generală de cel puin 7,00.
zice k 1 e cea mai mica nota...de aici s-ar deduce punctul din oficiu

si astaArt.30. - (1) Lucrările scrise se notează, pentru fiecare dintre materiile de examinare,
cu note de la 1 la 10, cu două zecimale. Corectarea si notarea pe baza baremului se
înregistrează în borderouri de notare separate, în care fiecare lucrare va figura cu un număr
de identificare, aplicat înainte de începerea operaiunilor de corectare.
legal_tht a scris:

nu se pleaca de l 1 punct din oficiu? in cazul asta baremul e gresit

am av in tematica de la d.p.c. legile 85/2006; Legea nr.554/2004?

si pe mine m-a uitmit ca trebuia sa scriem de cazurile astea si culmea nu trebuia sa scriem d recuzare si admitere care si ea s suspenda legal de drept...iar cu punctul din oficiu chiar e bataie de joc..
Deyanira a scris:

mai e cineva pe aici care a invatat din tratate? :P

da..eu am invatat din tratate...si acum tot p alea le repet...nu am facut nimic din sintezele despre care se vbeste...sper sa imi aduc aminte la examen..