avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate ralucamihai

Activitate ralucamihai

din fericire nu tatal meu a decedat....... ci adevaratul proprietar ... care detinea doar fisa de punere in posesie iar primaria care a eliberat aceasta fisa nu vrea sa faca titlurile ca nu detine bani pentru cadastru.......
multumesc!
dar mostenitorii au facut succesiunea, si nu au luat in calcul acest teren.
Nu pot face nimic??
Am cumparat un teren fara acte notariale doar cu o chitanta de mana, deoarece proprietarii nu detineau titlurile de proprietate(probleme intre doua primarii ) si au stabilit ca este mai bine ca tatal meu sa detina o procura prin care sa-i reprezinte in sensul administrarii, vanzarii terenului respectiv. Urmaream binenteles sa iasa titlul iar tata sa-mi faca contract de vanzare cumparare.
titlul nu a iesit nici astazi deoarece cele doua primarii se cearta si acum pe teritoriul respectiv insa una dinele ma someaza sa platesc impozitul retroactiv desi terenul nu este inscris in Registrul agricol . Singurele acte detinute sunt: procura , fisa de punere in posesie si chitanta de mana ce dovedeste ca terenul a fost achitat.
Am si eu cateva intrebari, daca doriti sa ma ajutati.
1. Mai are valabilitete procura(este de 7 ani)in cazul in care mandatarul a decedat??(mai pot face actul de vc cu tata???)
2.Este legal sa platesc impozitul la primarie pe ultimii 7 ani desi inregistrarea in RA o voi face luna asta??
3. Ce solutie am sa pot intra in legalitate cu acest teren?