avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate alisatex

Activitate alisatex

Răspuns la discuția Pensie internationala
Multumesc mult pentru info
Buna seara,
De curand am auzit ca persoanele care au lucrat in Israel beneficiaza de pensie in Romania (pt perioada lucrata - mai precis 7 ani 2002-2009). Ma puteti lamuri si indruma in ceea ce trebuie facut ca acea persoana sa beneficieze de acceste drepturi ?
Multumesc anticipat
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti dar totodata sa ma si sfatuiti in urmatoarea stare de fapt: firma la care lucrez a fost cumparata de catre o alta care are un capital mult mai mare decat cea la care sunt angajat momentan dar in continuare se va face mutarea intregii echipe din februarie la noua firma. Pentru a putea trece la noua firma cei de la actuala firma la care sunt inca angajat vor sa ne oblige sa ne dam demisiile la zi dar noi inca nu am luat avansul pe luna noiembrie 2012. Ce trebuie sa fac sau cum sa procedez in aceasta situatie sa imi recuperez banii ???
Discuție Informare
Buna ziua,
Daca cineva a lucrat in Israel perioada 2002 - 2009 cu contract de munca, cu asigurari platite.. etc, din partea carui stat beneficiaza de pensie sau ce trebuie facut pentru a intra in anumite drepturi.
Va multumesc