a fost mai mult o intortocheala.....sa va zic exact cum a fost......mi-a cerut ajutorul....eu in momentul cand avea mitel nevoie de bani eu nu aveam bani ,am vorbit cu un prieten(costel) care stiam sigur ca are cum sa-l ajute atunci pe moment....costel a vorbit cu unchiul lui....unchiul i-a zis ca il poate ajuta ....am fost de am lasat laptopu la unchiul lui cu conditia cand vin sa iau laptopu de la el intr-o sapt in loc de 400 sai aduc 440 ron...... mitel nu avea bani cand sa pronuntzat ca-mi da banii sa scot laptopu de la unchiul lui costel ....ma sunat si mi-a zis ca vine pe data de 13 seara ,eu eram la munca.....unchiul lui il suna sa-i aduca banii ca intarziase,locul unde muncesc imi permite sa stau cu bani multi pe mana.....eu l-am sunat pe baiatul care avea de scos laptopu si i-am zis ca daca vine mai repede ca il asteapta unchisu cu banii pe baiat...eu i-am dat banii din vanzarile de la munca ,ca si cum sa nul tin dupa mine bineinteles sunandu-l si intrebandu-l daca imi aduce banii sigur in seara aia pe laptop....a venit mitel la 1 nopatea dar fara bani spunandu-mi ca trebuie sa-i aduca o ruda de a lui banii pe laptop.....a stat cu me pana dimineatza,...dimineatza il suna cnv,,,,eu crezand ca e neamul lui care trebuie sa-i aduca banii sa-mi achite gaura facuta la munca(laptopu).....mi-a zis ca vine imediat.....dus a fost....am stat la munca pana la ora 8 ca sa vand laptopu la clienti...nu aveam ce sa mai fac...imi pierdeam locul de munca......(eu la 7 trebuia sa predau schimbul)....pana la urma lam dat in 800 ron.....am pus banii care ii luasem din vanzari...bineinteles dupa nenumarate telefoane date(baiatu isi inchisese telef)...o luna de zile n-am stiut de el.....si deodata hopa suna cu nr de spania si imi spune sa-i dau laptopu ca imi trm bani.....si i-am explicat cum sa intamplat si sa umflat aiurea.....cel putin eu in acel moment de fatza nu mai aveam cum sa mai procedez...sau sa dau inapoi
Salut....in condtiile legii....am nevoie de un sfat sau un raspuns cat mai concret.....am luat de la cnv un laptop.......defapt baiatu a venit la mine cu un laptop sa mil lase gaj,pentru 400 ron...timp de o saptamana......lam asteptat 2 saptamani nu a mai venit cu banii sai dau laptopu,avand nevoie de bani i-am vandut laptopu ,ma suna peste o luna din spania spunand ca imi trimite banii pe laptop...i-am explicat cum a stat treaba...nu a vrut sa inteleaga si acum a dat-o in amenintari ...si ca vrea sa-i fac plata la laptop...ce ma invatati sa fac...tzin sa precizez ca baiatul a mai avut probleme cu politia