avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate zoofs

Activitate zoofs

nu vrea diferentza de bani ca am vrut sa-i dau restul de bani...el tot sustine ca vrea laptop nou
a fost mai mult o intortocheala.....sa va zic exact cum a fost......mi-a cerut ajutorul....eu in momentul cand avea mitel nevoie de bani eu nu aveam bani ,am vorbit cu un prieten(costel) care stiam sigur ca are cum sa-l ajute atunci pe moment....costel a vorbit cu unchiul lui....unchiul i-a zis ca il poate ajuta ....am fost de am lasat laptopu la unchiul lui cu conditia cand vin sa iau laptopu de la el intr-o sapt in loc de 400 sai aduc 440 ron...... mitel nu avea bani cand sa pronuntzat ca-mi da banii sa scot laptopu de la unchiul lui costel ....ma sunat si mi-a zis ca vine pe data de 13 seara ,eu eram la munca.....unchiul lui il suna sa-i aduca banii ca intarziase,locul unde muncesc imi permite sa stau cu bani multi pe mana.....eu l-am sunat pe baiatul care avea de scos laptopu si i-am zis ca daca vine mai repede ca il asteapta unchisu cu banii pe baiat...eu i-am dat banii din vanzarile de la munca ,ca si cum sa nul tin dupa mine bineinteles sunandu-l si intrebandu-l daca imi aduce banii sigur in seara aia pe laptop....a venit mitel la 1 nopatea dar fara bani spunandu-mi ca trebuie sa-i aduca o ruda de a lui banii pe laptop.....a stat cu me pana dimineatza,...dimineatza il suna cnv,,,,eu crezand ca e neamul lui care trebuie sa-i aduca banii sa-mi achite gaura facuta la munca(laptopu).....mi-a zis ca vine imediat.....dus a fost....am stat la munca pana la ora 8 ca sa vand laptopu la clienti...nu aveam ce sa mai fac...imi pierdeam locul de munca......(eu la 7 trebuia sa predau schimbul)....pana la urma lam dat in 800 ron.....am pus banii care ii luasem din vanzari...bineinteles dupa nenumarate telefoane date(baiatu isi inchisese telef)...o luna de zile n-am stiut de el.....si deodata hopa suna cu nr de spania si imi spune sa-i dau laptopu ca imi trm bani.....si i-am explicat cum sa intamplat si sa umflat aiurea.....cel putin eu in acel moment de fatza nu mai aveam cum sa mai procedez...sau sa dau inapoi
i-am zis sa-mi lase ceva care sa fiu sigur ca imi da banii inapoi...
nu am incheiat nici un act cu el......mi-a zis ca daca nu scoate laptopu intr-o saptamana ia mana de pe el
Salut....in condtiile legii....am nevoie de un sfat sau un raspuns cat mai concret.....am luat de la cnv un laptop.......defapt baiatu a venit la mine cu un laptop sa mil lase gaj,pentru 400 ron...timp de o saptamana......lam asteptat 2 saptamani nu a mai venit cu banii sai dau laptopu,avand nevoie de bani i-am vandut laptopu ,ma suna peste o luna din spania spunand ca imi trimite banii pe laptop...i-am explicat cum a stat treaba...nu a vrut sa inteleaga si acum a dat-o in amenintari ...si ca vrea sa-i fac plata la laptop...ce ma invatati sa fac...tzin sa precizez ca baiatul a mai avut probleme cu politia