avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lasat laptop pt o saptamana pt 400 ron
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lasat laptop pt o saptamana pt 400 ron

Salut....in condtiile legii....am nevoie de un sfat sau un raspuns cat mai concret.....am luat de la cnv un laptop.......defapt baiatu a venit la mine cu un laptop sa mil lase gaj,pentru 400 ron...timp de o saptamana......lam asteptat 2 saptamani nu a mai venit cu banii sai dau laptopu,avand nevoie de bani i-am vandut laptopu ,ma suna peste o luna din spania spunand ca imi trimite banii pe laptop...i-am explicat cum a stat treaba...nu a vrut sa inteleaga si acum a dat-o in amenintari ...si ca vrea sa-i fac plata la laptop...ce ma invatati sa fac...tzin sa precizez ca baiatul a mai avut probleme cu politia
Cel mai recent răspuns: zoofs , utilizator 22:36, 10 Septembrie 2011
Buna ziua,

Dvs. i-ati imprumutat banii fara a-i pretinde alte foloase materiale, nu-i asa? O mai fi avut baiatul probleme cu politia, insa cred ca trebuia sa asteptati, nu sa-i vindeti laptopul. Banuiesc ca nu l-ati vandut cu valoarea datoriei pe care o avea acesta catre Dvs. Ar trebui sa ajungeti la o intelegere cu dansul. Ati incheiat vreun act in momentul in care i-ati dat banii si v-a predat laptopul?
nu am incheiat nici un act cu el......mi-a zis ca daca nu scoate laptopu intr-o saptamana ia mana de pe el
Totul tine de probele care vor fi administrate in dosarul penal daca se va face plangere penala.
Se poate intampla orice...in functie de probe...
i-am zis sa-mi lase ceva care sa fiu sigur ca imi da banii inapoi...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aceasta este problema de baza.

Alte discuții în legătură

Am vandut un telefon furat cumparat de la cineva mihaigsa mihaigsa Am cumparat un telefon iar dupa 1 saptamana lam vandut, dupa 4 saptamani ma suna politia si am mers la sectie. Miau zis ca telefonul pe care lam vandut a fost ... (vezi toată discuția)
Am cumparat si apoi am vandut un telefon furat ContSters289955 ContSters289955 Buna ziua.Am si eu o intrebare si mare nelamurire,daca ma poate ajuta cine ca sunt putin disperat si nu stiu ce sa fac.Anul asta in ianurie am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema andy1992 andy1992 anul trecut in toamna am fost sa ma p[limb cu un prieten cu scuterul am fost pana la tatal meu sa cer niste bani pentru benzina in timp ce prietenul meu a ... (vezi toată discuția)