Salut....in condtiile legii....am nevoie de un sfat sau un raspuns cat mai concret.....am luat de la cnv un laptop.......defapt baiatu a venit la mine cu un laptop sa mil lase gaj,pentru 400 ron...timp de o saptamana......lam asteptat 2 saptamani nu a mai venit cu banii sai dau laptopu,avand nevoie de bani i-am vandut laptopu ,ma suna peste o luna din spania spunand ca imi trimite banii pe laptop...i-am explicat cum a stat treaba...nu a vrut sa inteleaga si acum a dat-o in amenintari ...si ca vrea sa-i fac plata la laptop...ce ma invatati sa fac...tzin sa precizez ca baiatul a mai avut probleme cu politia
Dvs. i-ati imprumutat banii fara a-i pretinde alte foloase materiale, nu-i asa? O mai fi avut baiatul probleme cu politia, insa cred ca trebuia sa asteptati, nu sa-i vindeti laptopul. Banuiesc ca nu l-ati vandut cu valoarea datoriei pe care o avea acesta catre Dvs. Ar trebui sa ajungeti la o intelegere cu dansul. Ati incheiat vreun act in momentul in care i-ati dat banii si v-a predat laptopul?