avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna ziua am si eu o problema
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna ziua am si eu o problema

anul trecut in toamna am fost sa ma p[limb cu un prieten cu scuterul am fost pana la tatal meu sa cer niste bani pentru benzina in timp ce prietenul meu a ramas pe strada sa se plimbe cu scuterul in acest timp a fost injunghiat in picior eu am iesit pe strada unde lam vazut sangerand l-am adus in casa lam bandajat si ma rugat sa il sun pe unchiul baiatului care la injunghiat a venit unghiul baiatului si mia spus pentru faptul ca am avut tupeul sa il sun am sa ii dau 500 de ron eu pana acum o luna nu iam dat acesti bani pentru ca nu am de ce sa ii dau ma amenintat ma batut iar acum o luna pe data de 25 martie eream in statia de autobuz sa merg acasa si vorbem la tel mama baiatului care la injunghiat pe prietenul meu mia luat teleffonul cu forta iar eu am fost la politie unde am fost preloat de un agent care dupa ce iam povestit ce se intamplase ma lasat timp de 30 de kminute daca nu mai mult in birou singur el in timpul acesta ia chemat pe mama si unchiul baiatului care mau loat la bataie in sectie si mau amenintat cu moarte iar agentul nu a facut nimic mia dat telefonu si nu am fost lasat sa depun reclamatye . dupa aceea am plecat sprecasa foarte nervos , cand am ajuns acasa am gasit o masina de politie comunitara la poarta si pe mama mea pe prietenul meu si familia acestuie batuti de aceeasi oameni care au fost la sectia de politieam fost inapoi la politie am depus reclamatye si acum sa mi se spuna ca nu se poate face nimic deoarece nu am martori. va rog respectos sa ma ajutati cu un sfat ce p[ot sa fac in aceasta situatie???? va multumesc ma numesc andrei si am 19 ani .
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:36, 28 Aprilie 2010
In situatii de genul acesta mergeti la Institutului National de Medicina Legala 'Mina Minovici' si obtineti un certificat medical, mergeti depuneti o copie dupa acest certificat si o plangere la politie in care cereti si daune morale apoi dati-i in judecata, dar pentru asta aveti nevoie si de martori.
Urgent este sa obtineti certificat medico-legal atat pt. dv. cat spt ceilalti care au fost implicati. Daca nu sunteti din Bucuresti puteti obtine acest certificat de la medicul legist din cea mai apropiata policlinica de locuinta dv. Apoi cautati un avocat bun caruia sa-i povestiti cu lux de amanunte ce ati patit si el o sa va sfatuiasca ce trebuie sa faceti si ce acte mai trebuie sa aduceti in sprijinul dv. Va urez mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti basi basi Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in ... (vezi toată discuția)
Batut bine de politisti Puyan Puyan In data de 15/16 noiembrie 2009 am fost solicitat de un prieten(fost coleg de clasa ) sa il duc pe el si inca 3 prieteni de ai lui in comuna pui jud hunedoara ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia Anonimus0519 Anonimus0519 Buna. Am avut anul trecut un caz cu prietenul meu. A avut doar 17 ani deci a fost minor, folosea un scuter(motoreta) fara permis. L-a prins politia si i-a ... (vezi toată discuția)