avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate LPr

Activitate LPr

O întrebare: dacă nu pot afla numele agresorilor, plângerea penală împotriva cui o pot face? A firmei de securitate care i-a angajat?
Bună seara, revin cu informaţii. Am fost astăzi la IML şi am făcut constatarea pentru certificat medico- legal, leziunile ocupând o pagină format A4. Am discutat cu PR-ul clubului cu pricina (pe care îl cunosc personal de câţiva ani)- mi-a menţionat că este montată cameră video, deci evenimentul ar trebui să se regăsească pe înregistrare.

Legat de plângerea penală la poliţie, am înţeles că se poate face în următoarele 60 de zile calendaristice de la consumarea evenimentului. Tindeam să aştept certificatul medico- legal înainte de a merge, însă cred că îmi voi face timp mâine să ajung la o secţie de poliţie din zona unde sunt domiciliat (bună observaţia cu relaţiile la poliţie, îmi scăpase acest aspect).

Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi voi lua legătura cu un avocat de drept penal cât de curând.

Week-end plăcut în continuare.
Bună ziua. Aseară am fost efectiv cotonogit de paznicii de la intrarea unui club din Bucureşti. Conform regulilor forumului nu îi pot menţiona numele, însă merg acolo de 10 ani. Animalele au rupt tricoul de pe mine, m-au învineţit în multiple locuri de pe corp şi de pe faţă şi m-au lovit sever la ficat. Motivul a fost unul neîntemeiat: am ieşit din club pentru a mă reîntoarce dupa nici un minut în scopul de a îi spune unei prietene că plec, iar ei nu m- au lăsat şi nu doar atât- m-au luat la bătaie.

Am nevoie de consultanţă pentru a acţiona în instanţă clubul: la cine pot apela? Se poate construi un caz în urma acestor evenimente? Unde pot stabili un consult medical în Bucureşti pentru a confirma daunele fizice survenite?

Vă mulţumesc în avans şi apreciez înţelegerea dumneavoastră aici fiind vorba de primul meu post pe forumul Avocatnet.

O zi plăcută şi un weekend pe măsură.