avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresat de paznicii din club- Am nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresat de paznicii din club- Am nevoie de consultanþã

Bună ziua. Aseară am fost efectiv cotonogit de paznicii de la intrarea unui club din Bucureşti. Conform regulilor forumului nu îi pot menţiona numele, însă merg acolo de 10 ani. Animalele au rupt tricoul de pe mine, m-au învineţit în multiple locuri de pe corp şi de pe faţă şi m-au lovit sever la ficat. Motivul a fost unul neîntemeiat: am ieşit din club pentru a mă reîntoarce dupa nici un minut în scopul de a îi spune unei prietene că plec, iar ei nu m- au lăsat şi nu doar atât- m-au luat la bătaie.

Am nevoie de consultanţă pentru a acţiona în instanţă clubul: la cine pot apela? Se poate construi un caz în urma acestor evenimente? Unde pot stabili un consult medical în Bucureşti pentru a confirma daunele fizice survenite?

Vă mulţumesc în avans şi apreciez înţelegerea dumneavoastră aici fiind vorba de primul meu post pe forumul Avocatnet.

O zi plăcută şi un weekend pe măsură.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
LPr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:16, 11 Septembrie 2011
In primul rand trebuie sa va duceti la IML sa va scoateti certificat medico-legal. Apoi sa faceti palngere penala impotriva paznicilor...Consultati un avocat.
Da, megeti la IML.
Depuneti o plangere penala la politie.
Ar fi de preferat sa o depuneti la sectia unde domiciliati intrucat la sectia clubului e posibil sa aiba ceva relatii...
Buna ziua,
De ne imaginat ce vi s-a intamplat,
Recomand cu caldura sa luati legatura cu un avocat, pentru ca acele ''bestii'' nu pot scapa ne pedepsite.
Intrebare, in afara de leziunile acelea, mai aveti si alte probe, existau in zona camere video, aveti ceva marori...
adresa de contact a consultantilor (avocati din bucuresti o gasiti pe acest site...), luati legatura si stabiliti o data pentru consultanta...
Mult Noroc:luck:
Ba sa stiti ca pot scapa nepedepsite...
Daca nu are martori depinde foarte mult ce vor declara respectivii suspecti...
Bună seara, revin cu informaţii. Am fost astăzi la IML şi am făcut constatarea pentru certificat medico- legal, leziunile ocupând o pagină format A4. Am discutat cu PR-ul clubului cu pricina (pe care îl cunosc personal de câţiva ani)- mi-a menţionat că este montată cameră video, deci evenimentul ar trebui să se regăsească pe înregistrare.

Legat de plângerea penală la poliţie, am înţeles că se poate face în următoarele 60 de zile calendaristice de la consumarea evenimentului. Tindeam să aştept certificatul medico- legal înainte de a merge, însă cred că îmi voi face timp mâine să ajung la o secţie de poliţie din zona unde sunt domiciliat (bună observaţia cu relaţiile la poliţie, îmi scăpase acest aspect).

Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi voi lua legătura cu un avocat de drept penal cât de curând.

Week-end plăcut în continuare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
LPr, utilizator

Alte discuții în legătură

Lovire andrei1985 andrei1985 buna . ma numesc andrei , am 24 de ani si sunt din timisoara . in jurul orei 5 dimineata m a sunat fratele meu , motivul fiind ca a fost batut intr un club de ... (vezi toată discuția)
Agresiune bobar bobar Buna, sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica pey pey Am fost lovita pe un drum judetean pana in dreptul agresorului cu o bata dupa care am lesinat nu stiu cum am ajuns acasa agresorul a fugit in curte , nu cred ... (vezi toată discuția)