avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

buna . ma numesc andrei , am 24 de ani si sunt din timisoara .
in jurul orei 5 dimineata m a sunat fratele meu , motivul fiind ca a fost batut intr un club de net . m am trezit m am imbracat si dupa ce m am hotarat ca decat sa ma duc cu o bata de baseball mai bine ma duc cu el la politie , am plecat sa ma intalnesc cu fratele meu. am fost impreuna la o sectie de politie , de unde am fost trimisi la o alta sectie. dupa ce am ajuns ni s a spus ca trebuie sa scoatem un certificat medico legal si ni s a dat si o adresa , orarul fiind intre luni si vineri de la 11 la 13 , sau cel putin asa ni s a spus.
in jurul orei 6 dimineata am plecat inapoi spre clubul de net unde fratele meu i si uitase lasase geaca.in jurul orei 6.15 a aparut si persoana respectiva impreuna cu 3 indivizi intreband cine a fost la politie.
m am indreptat spre el si i am zis ca eu am fost si ne am certat putin pana ce a sarit si la mine si m a lovit. fratele meu care se afla in spatele lui l a tinut l a fel facand si prietenii lui cu mine. dupa mai multe injuraturi si amenintari , din partea lui s a calmat vazand ca nu poate mai poate face nimik si a plecat impreuna cu prietenii lui sunand un amic si amenintand ca se intoarce si ,,ma taie,, .
la 2 minute am plecat si eu impreuna cu fratele meu catre casa.
vreau sa precizez ca in clubul respectiv de net sunt camere video si toata fapta a fot filmata. inca nu am fost la medicul legist fiind sambata , si probabil cand o sa merg nu o sa fie nici o zi de spitalizare pe motiv ca nu avem nici unul dintre noi vanatai sau alte leziuni. si mai vreau sa precizez si ca baiatul respectiv nu e la prima abatere , in urma cu 2 respectiv 3 saptamani intamplandu se la fel dar cu alti baieti .
dupa cum vedeti nu este nimik grav motivul pt care eu vreau sa stiu ce pot sa fac este pentru a l linisti pe respectiv , si pt a i face fratelui meu mai mic dreptate.
va multumesc pt timpul acordat si sper sa aveti un raspuns pt mine. sarbatori fericite.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:14, 27 Decembrie 2009
In primul rand: Frica este calea spre partea intunecata. Frica aduce suparare, suparerea aduce ura, iar ura aduce surferinta.

1. Contactati un avocat cu problema Dvs. -- dupa pararea mea avem de aface cu o problema mai complexa;
2. Existenta camerelor video nu presupune si existenta inregistrarilor -- in acest sens, trebuie intrebat gestionarul din club;
3. Va rog sa povestit avocatului, ca agresorul sita, ca cineva a fost la Politie -- el probabil va face plangere la IJP in acest sens;
4. Sa scoateti certificatul medico-legal.
Chiar daca nu aveti nici o zi de spitalizare se vor acorda zile de ingrijiri medicale prin certificatul medico-legal. Cel mai bine este sa mergeti luni dimineata la medicina legala si sa solicitati examinarea si eliberarea certificatului medico-legal. Si apoi faceti plangere penala pentru lovire. Depuneti plangerea la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara sau la Politie.
Mentionati in plangere ca clubul respectiv are sistem video si solicitati ca sa fie puse la dispoztie pentru corecta solutionare a cauzei...
Eu cunosc ca Serviciile Medico- Legale au program nonstop,astfel cum se intampla si in Bucuresti, pentru ca sunt medici de garda.
In orice caz,daca in provincie este alt program-si imi cer scuze daca nu il cunosc-mergeti de urgenta luni la prima ora ,la Serviciul Judetean pentru a va fi consultat fratele si a va fi emis certificatul medio-legal.
Si eu cred ca ar trebui sa luati legatura cu un avocat pentru ca sa va ajute la redactarea plangerii si a va sustine cauza la urmarirea penala si eventual,in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere depusa la parchet Raluca04 Raluca04 Buna ziua,in 15.05.2016 am fost agresata de fostul meu concubin,ma tinut cu forta in masina cateva ore,mi-a aruncat telefonul,mi-a luat banii din portofel si ... (vezi toată discuția)
Agresat de paznicii din club- am nevoie de consultanþã LPr LPr Bună ziua. Aseară am fost efectiv cotonogit de paznicii de la intrarea unui club din Bucureşti. Conform regulilor forumului nu îi pot menţiona numele, ... (vezi toată discuția)
Bataie in club PaulaF PaulaF Data post: Miercuri, 15 Septembrie 2010, 23:25 Subiect: O problema Buna seara. Am si eu o problema si niste intrebari fara raspuns. Ma numesc Paula si ... (vezi toată discuția)