avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

Buna,

sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia dar nu a reusit sa-l gaseasca pe agresor. leziuni fizice grave nu are, doar ca il doare piciorul unde a fost lovit.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
bobar, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:08, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Poate face o plangere catre politie pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 180 c. pen.( loviri si alte violente).
Cu stima !
multumesc mult.

mai am o intrebare. In ce termen se poate face plangerea?
Salut!
Termenul in care poate fi depusa plangerea penala este de 2 luni. art. 284 Cod pr. pen.
Daca persoana vatamata este minor ori incapabil ii sunt aplicabile dispozitiiloe art. 284 Cod. pr. pen lin. 2, astfel termenul de 2 luni curge de la data cand persoana vatamata are cunostinta cine este faptuitorul .
Cu stima .
De asemenea, avand in vedere ca fapta s-a petrecut intr-un club merita verificate inregistrarile video ale Clubului in eventualitatea in care acestea exista.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
ContSters112731, utilizator
Termenul de depunere a plangerii este de 2 luni
Un certificat medico-legal v-ar fi de un real folos.

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)