Cu spitalizarea s-a rezolvat din fericire, sa vedem cheltuielile de recuperare...pe care si eu sper sa le pot acoperi. Mai ramane problema cu asigurarea care nu acopera cat doreste victima si ar insemna sa completez eu restul de bani...fiind dauna totala. Se poate rezolva ceva cu asigurarea, adica sa obtina mai multi bani pagubitul insa fara un proces? Va multumesc frumos pt raspunsuri
Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta pt ca nimeni nu m-a lamurit pana acum. Am facut un accident care a fost incadrat la vatamare corporala din culpa, partea vatamata avand fractura deschisa la picior. Pana acum mi s-a dat de ınteles ca nu va depune plangere atat timp cat ii acopar cheltuielıle de recuperare. Nr. de ingrıjırı medicale ar depasi 60 de zile dar victima sustine ca nu va solicita certıficat medico legal. Intrebarea mea este, acest certificat este absolut necesar pentru finalizarea dosarului sau se poate si fara atat timp cat nici politia nici victima nu-l solicita? Pot apela la RCA pentru eventualele sedinte de fizioterapie sau RCA-ul plateste numai cand incepe urmarirea penala? Va multumesc anticipat.