Prietena mea a fost sunata in jurul orei 21 de un anumit '' agent'' si anuntata ca iubitul ei este la ''politie'' si rugata sa se prezinte jos in cateva minute de unde va urma sa fie preluata de 2 colegi ai agentului... intre timp iubitul acesteia era dus intr'o incinta ce apartine statului(aeroport) in care a fost batut, amenintat si oprit acolo fara voia sa timp de o ora. Una din acele persoana ( erau 2 ) se afla in timpul serviciului iar cealalta este recidivist, condamnat in trecut ptr viol. va rog sa imi spuneti ce poate prietena mea si iubitul acesteia sa faca in cazul de fata. multumesc
Parintii mei sunt plecati de 6 luni din tara. Nu lucreaza cu contract legat de munca... De curand am aflat ca locuinta pe care o detin vor sa fie trecuta pe numele meu ( in conditiile in care mai am o sora in varsta de 20 de si un fratior de 5 anisori) pentru a nu mai fi nevoiti sa faca partaj intentionand sa divorteze. Ma intereseaza daca exista o modalitate sigura de a intra in posesia locuintei,fara ca sora mea sa mai poata isi poata cere drepturile asupra ei. Copilul (fratele) in custodia cui v-a ramane din moment ce niciunul dintre ei nu au alta proprietate (domiciliu)? Daca mama dupa inainterea dosarului de divort va pleca din tara si nu se va infatisa la proces va pierde dreptul asupra copilului? Va rog sa imi raspunde-ti! Am mare nevoie de parerile dumneavoastra!
Am termint liceul in vara iar ''doamnele'' de la secretariat mi-au spus ca nu-mi pot elibera diplomele deoarece sunt printre multii elevi picatii la matematica, urmand ca acestea sa ne fie inmanate dupa cea de-a doua sesiune a examenului de bacalureat. Zilele trecute am aflat ca pentru indemnizatia de somaj trebuia sa depun dosarul in maxim 60 de la absolvire? De la ce data mai exact? Va rog sa-mi raspunde-ti sa stiu daca mai pot face ceva sau nu! :((