avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate florican

Activitate florican

ascee_rp a scris:

De curiozitate: daca pe liste/chitante/etc este trecut numele altcuiva decat cel al proprietarului, cu ce drept va veni asociatia sa ceara sume proprietarului apartamentului, in caz de restante ? Altfel zis, ar avea vreun drept sa dea in judecata proprietarul, eventual sa scoata la licitatie apartamentul, in caz de restante, pentru recuperarea sumelor, tinand cont ca toate chitantele/listele au fost facute pe numele altcuiva ?

Presupun ca oricine locuieste in apartamentul respectiv , locuieste cu aprobarea proprietarului. Nu vad de ce ar fi exclusa raspunderea proprietarului!
Acest lucru nu exclude ca pe tabelul nominal sa nu figureze numele celor care locuiesc fizic in apartament. Pana in prezent fiica noastra locuia intr-o garsoniera care era tot pe numele nostru, adica a parintilor. Acolo au facut ilegalitate scriind numele ei pe tabelul nominal si pe interfon?
Va multumesc.
Asa voi proceda.
ogra a scris:

Treceti apartamentul in proprietatea fiicei.:((

Aceasta rezolvare din motive intemeiate am vrut sa evit.
Multumesc pentru atentie.

Buna ziua,
Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul.
Pe tabelul nominal al blocului poate figura numele fiicei noastre? De la asociatie am primit raspunsul ca numai proprietarul pe al carui nume este intabulat apartamentul poate figura pe tabelul nominal al locatarilor.
Ce formalitati trebuie sa facem, ca sa poate figura fiica noastra sau sotul ei pe acel tabel?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Ajutor contestatie la executare
Multumesc,
La ce probr v-ati gandit?
Buna ziua,
Va rog, ma poate ajuta cineva!
Am pierdut tot .
Am inaintat urmatoarea contestatie, are cineva idee cum sa procedez mai departe? Multumesc anticipat.

Catre, JUDECATORIA......
Subs. C. Florica dom.in..... adresa inaintez prezenta :
Contestatie la Executare
Prin care solicit sa binevoiti a anula formele de executare incepute si continuate in dosar nr.... al nume executor), procesul verbal incheiat la 11.05.2011 fiind comunicat cu subsemnata la 13.05.2011, proces verbal prin care s-a dispus vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in..... , inscris in CF........ cu nr top....... in favoarea participantului la licitatie ...................
Rog sa binevoiti al cita pe fostul meu sot C ......
Potrivit procesului verbal din data de 11.05.2011 incheiat la .... ...executor, imobilul situat in .... a fost vandut la licitatie publica numitului.............la pretul de 23000 euro echivalentul a......... lei la cursul BNR din data.............
Arat ca imobilul este compus din 3 camere si dependinte cu o suprafata de 79 mp situat intr-zona buna a mun.......
Inteleg sa contest vanzarea la licitatie publica intrucat pretul la care a fost vandut acest imobil este mult sub pretul de piata, cu atat mai mult cu cat in procesul de impartire de bunuri a fost evaluat la o valoare de 240000 lei.Prin aceasta vanzare au fost fraudate interesele mele, avand in vedere ca in situatia in care cererea mea de revenire nu va fi admisa, subsemnata,dupa ce in prealabil fostul meu sot va primi sulta in suma de 18041 euro, voi ramane dupa o viata de munca cu aproximativ 4000 euro dintr-un apartament pe care l-am platit in proportie de 80%.
Cu stima.....C. Florica