avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor contestatie la executare

Buna ziua,
Va rog, ma poate ajuta cineva!
Am pierdut tot .
Am inaintat urmatoarea contestatie, are cineva idee cum sa procedez mai departe? Multumesc anticipat.

Catre, JUDECATORIA......
Subs. C. Florica dom.in..... adresa inaintez prezenta :
Contestatie la Executare
Prin care solicit sa binevoiti a anula formele de executare incepute si continuate in dosar nr.... al nume executor), procesul verbal incheiat la 11.05.2011 fiind comunicat cu subsemnata la 13.05.2011, proces verbal prin care s-a dispus vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in..... , inscris in CF........ cu nr top....... in favoarea participantului la licitatie ...................
Rog sa binevoiti al cita pe fostul meu sot C ......
Potrivit procesului verbal din data de 11.05.2011 incheiat la .... ...executor, imobilul situat in .... a fost vandut la licitatie publica numitului.............la pretul de 23000 euro echivalentul a......... lei la cursul BNR din data.............
Arat ca imobilul este compus din 3 camere si dependinte cu o suprafata de 79 mp situat intr-zona buna a mun.......
Inteleg sa contest vanzarea la licitatie publica intrucat pretul la care a fost vandut acest imobil este mult sub pretul de piata, cu atat mai mult cu cat in procesul de impartire de bunuri a fost evaluat la o valoare de 240000 lei.Prin aceasta vanzare au fost fraudate interesele mele, avand in vedere ca in situatia in care cererea mea de revenire nu va fi admisa, subsemnata,dupa ce in prealabil fostul meu sot va primi sulta in suma de 18041 euro, voi ramane dupa o viata de munca cu aproximativ 4000 euro dintr-un apartament pe care l-am platit in proportie de 80%.
Cu stima.....C. Florica
Cel mai recent răspuns: florican , utilizator 09:14, 13 Septembrie 2011
urmeaza ca la primul termen de judecata sa propuneti probe
Urmeaza ca pana la primul termen sa luati legatura cu un avocat care sa va apere, pentru ca executarile si contestatiile la executare sunt prea complicate sa le rezolvati pe forum.
Multumesc,
La ce probr v-ati gandit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita getuta getuta in urma unei contestatii la executare instanta a hotarat : "s-a anulat procesul verbal de situatie, intocmit de executorul judecatoresc deoarece nu s-a ... (vezi toată discuția)
A 11-a licitatie hunedoreanul hunedoreanul azi am participat 3 persoane la a 11 licitatie a unui teren intravilan. la prima licitatie pretul a fost de 57500 la a doua 43125, la a 11 ( adika azi ) ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la executor getuta getuta Dupa ce-am depus la instanta a doua contestatie la executare, deoarece executorul nu respecta sentinta definitiva si irevocabila data la prima contestatie, si ... (vezi toată discuția)