avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate semaka21

Activitate semaka21

Acum 3 ani cand am venit acasa din strainatate m-am decis sa construiesc o casa. Tatal logodnicei mele avand o casa in rosu in curte m-am decis sa cumpar acesta astfel ajutand si pe ei sa-si renoveze casa din spate. Am platit pentru casa aia in rosu 300 de milioane si am mai primit 3 ari de pamant. Casa a stat in rosu 12 ani. Proiectanta care s-a ocupat de proiectul casei ne-a zis sa continuam cu autorizatia de constructie existenta din care lipseau numai cateva hartii( erau pe numele "socrului") . Urmand ca dupa finalizarea casei sa-l trec pe numele meu si a logodnicei. Am terminat casa din banii mei, dupa cateva luni m-am despartit de logodnica. Mai este o luna pana ce vin cei de la primarie sa faca preluarea casei.
Intrebarea mea este daca pot sa-mi recuperez ceva din investitii. Mentionez ca nu am facut nici un fel de contract ,am mers pe incredere. #-o . Am factura pe bunurile cumparate in casa care au garantie( usa de la intrare, geamurile termopan, centrala, caloriferele, jacuzzi, etc).
Va multumesc anticipat.