Acum 3 ani cand am venit acasa din strainatate m-am decis sa construiesc o casa. Tatal logodnicei mele avand o casa in rosu in curte m-am decis sa cumpar acesta astfel ajutand si pe ei sa-si renoveze casa din spate. Am platit pentru casa aia in rosu 300 de milioane si am mai primit 3 ari de pamant. Casa a stat in rosu 12 ani. Proiectanta care s-a ocupat de proiectul casei ne-a zis sa continuam cu autorizatia de constructie existenta din care lipseau numai cateva hartii( erau pe numele "socrului") . Urmand ca dupa finalizarea casei sa-l trec pe numele meu si a logodnicei. Am terminat casa din banii mei, dupa cateva luni m-am despartit de logodnica. Mai este o luna pana ce vin cei de la primarie sa faca preluarea casei.
Intrebarea mea este daca pot sa-mi recuperez ceva din investitii. Mentionez ca nu am facut nici un fel de contract ,am mers pe incredere. #-o . Am factura pe bunurile cumparate in casa care au garantie( usa de la intrare, geamurile termopan, centrala, caloriferele, jacuzzi, etc).
Va multumesc anticipat.
Buna ziua
maricica10
Am o nelamurire.Casa a fost facuta in anul 1992.Pamantul a fost a socrului meu.Am construit casa si am fost nevoiti sa il trecem pe numele socrului pentru ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa noua
alx11
buna ziua !sper ca prin dumneavoastra sa ma lamuresc cumva.in primul rand vreau sa stiu daca merge altcineva cu actele pentru intabularea casei noastre si ... (vezi toată discuția)