Salut ,
sa va spun ce am mai facut : sesizare on-line la Politia Locala.Au venit au discutat cu partile implicate si ...nimic.A doua zi individul a luat-o de la capat cu concertul.Dupa vreo luna iar mi-am iesit din pepeni neputand sa ma odihnesc dupa un week lucrat full si am sunat la Politia Locala la ora 13.40.Mi s-a spus ca va veni un echipaj sa vada ce zgomot face si sa il sanctioneze.A venit echipajul la ora 14.30 si bineinteles cantaretul si-a incheiat concertul.A vorbit si a motivat ca eu sunt nebunul care il stresez si ca daca nu l-a prins in fapt nu exista motiv de sanctionare.
Nu mai stiu ce sa fac deoarece a le-a zis politistilor ca va face galagie cand vrea el cu exceptie ora de liniste 13-14.00.
Sfatuiti-ma cum sa fac legal sa il sanctioneze autoritatile pe acest om la orice ora.
multumesc
am discutat si nu intelege ... de fapt nu ii pasa.La politie nu e treaba cu programul stabilit de lege? doar intre 13 si 14 este ora de liniste?
multumesc
Buna ziua ,
ce pot face daca vecinul de deasupra mea canta de dimineata de la ora 9 pana la ora 17.00.
nu pot citi o carte , nu pot sta la TV , cateodata nici la telefon nu pot vorbi normal.
Multumesc