A fost nevoie de ordonanta, pt ca de cate ori ma duceam la ei sa le spun ca ma ploua in casa imi spuneau ca nu e problema lor, ci a noastra, iar cel de la firma nu a vrut sa discute cu noi si pana acum nu a prezentat instantei nici un document cu privire la acele antene, mai mult am facut noi adrese la DSP si la Primarie, care au venit la fata locului si au raspuns in scris ca nu exista acte cu privire la acele antene, dar ca trebuie sa ne adresam instantei pt. a dovedi acest lucru.
tocmai ca nu au un contract de inchiriere, venirea in bloc a venit asa.............cu beneficii doar pt unii................si este vorba de antene de radio, una de emisie si una de receptie...........si nu e corect ca noi cei de la ultimul etaj sa suportam paguba, iar altii sa beneficieze de tot felul de lucruri si acoperisul sa-l reparam tot noi............ce vina avem noi ca asociatia nu a luat chirie.
Am inaintat o actiune civila avand ca obiect inlaturarea unor antene de emisie-receptie montate ilegal deasupra acoperisului apartamentului unde locuim - una din societati fara contract de inchiriere, iar cealalta cu contract facut fara un proces verbal dina care sa reiasa acordul proprietarilor si ambele fara aviz de sanatate si autorizatie de construire - la judecatoria in circumscriptia careia locuim, si as vrea sa stiu ce anume pot invoca pt a convinge instanta sa dispuna demontarea lor, in situatia in care asociatia de proprietari de care apartinem stie de aceste lucruri si nu ia atitudine. Vreau sa mentionez ca am castigat o cerere de ordonanta presedintiala, prin care asociatia este obligata sa repare de urgenta acoperisul deteriorat din cauza traficului pentru revizia periodica a acestor antene.