avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate crysty83

Activitate crysty83

Răspuns la discuția Cercetare disciplinara
in uma cercetarii efectuate de comisia intrunita,s-a decis ca atat eu cat si cel ce m-a agresat sa fim sanctionati la fel :10 % pe trei luni. nu mi se pare corect!!!am fost si injurat si lovit si acum si cu banii luati?!?!"mi s-a dat de ales " intre aceasta varianta si concediere!ma poate ajuta cineva???
Ieri in timpul programului de munca am fost injurat si lovit , repetat ,de seful de tura! Am fost citat in scris pentru audieri maine!Ce pot face?Eu am facut doar o afirmatie,in urma careia seful de tura m-a injurat repetat apoi ulterior m-a lovit de trei ori cu capul in piept.Eu nu am ripostat nici cu injuraturi nici cu lovituri...
Răspuns la discuția Spatiul din jurul blocului
toti locatarii sunt in asentimentul conducerii asociatiei! Nu au vrut sa-mi dea nr. de inregistrare la raspunsul meu pe motiv ca vine din partea unei persoane fizice ! mai incerc azi sa vad ce fac. Lucrurile nu se vor linisti pentru ca sunt numai pensionari si sunt manipulati usor de administratora si de presedinte! In acea reclamatie la politie am facut cunoscut faptul ca administratora are declaratie pe proprie raspundere data la primarie ca face munca de administrator benevol fara a avea beneficii financiare sau materiale dar in schimb cere 5 ron /luna/apartament si 1 ron /persoana /luna pentru femeia de servici care este "la negru",bani pentru care nu taie chitanta si nu sunt inregistrati in contabilitatea asociatiei.Acesta e unul din motivele pentru care este impotriva mea pentru ca eu nu ii mai dau bani de un an si jumatate!
am perseverat,am dat in judecata primaria si am si castigat ?!:D Am obtinut hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila!Au venit cei de la primarie au scos dalele de beton si au plantat gard viu si au adus pamant.De atunci m-au amenintat ca ma fac ei pe mine,si neavand cum ,s-au gindit si mi-au trimis o somatie din partea asociatiei sa mut din gradinita din fata blocului sarmele de rufe si sa scot pavelele.Am in gradinita numai flori si floricele si 2 braduti mici,amenajata pe munca si cheltuiala proprie.le-am trimis si eu o adresa ca nu sunt in masura sa ma oblige sa fac lucrari pe domeniul public stiind ca acesta este administrat de primarie .Sa vedem ce vor face!?le-am facut si o reclamatie la politie considerand ca fac abuz de functiile pe care le au in cadrul asociatiei.
sunt de acord, dar daca in bloc am numai cretini si se duc toata ziua buna ziua la primarie si ma reclama! intr-o zi mi-a venit politia locala de 2 ori,sa-mi dea amenda dar au constatat ca nu au pentru ce sa-mi dea amenda!?mi-au speriat si copii si ma tot ameninta ca nu se lasa pina nu "ma fac" , deoarece ei au relatii si vor face cum vor ei.Politia locala mi-a spus ,de fata cu presedintele de asociatie(care este contra mea,si a ideii mele) sa pun gard viu,sa pun pamint in acea zona si gazon sau panselute pentru ca nu este cale de acces aceea.Acum sa vedem daca s-au linistit cretinii.
pe cine? asociatia sau primaria? eu as trimite primaria ,ca locatarii sunt niste cretini.(Mi-au spus ca daca se intimpla data viitoare ceva mai grav cu copilul vor raspunde ei! cum si in ce fel? nu stiu)
locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea "bordura de protectie a fundatiei blocului" (acele dale de beton din jurul blocului) pe care locatarii au prelungit-o turnind beton pana la strada ce trece pe linga bloc.(asta se intimpla acum 20 de ani). Copilul meu cel mic (6ani) a iesit in fuga de pe alee si a fost acrosat de o masina din fericire fara urmari grave.Locatarii folosesc acea asa zisa alee care este lata de 0.5 m trecand frecvent pe la geamul meu,obligandu-ma sa le ascult in timp ce stau la masa cu familia toate sunetele posibile si imposibile pe care le poate scoate un corp uman.Mentionez ca aleea de acces in bloc este prin fata blocului si are latimea de 1.5-2 m si nu o folosesc locatarii. Eu am spart acel beton turnat de ei si am facut o cerere la primarie pentru inchiderea aleei(care este marginita in stanga si in dreapta de gard viu de 1.5m inaltime) din motive de siguranta a pietonilor dar si din motivul intimitatii mele la mine in casa. La acea cerere am atasat un tabel cu locatari ai caror copii au fost implicati in astfel de incidente si a unor conducatori auto care circula frecvent prin zona(45 de semnaturi) la care m-i s-a raspuns "ca nu considera oportuna inchiderea aleei adiacente blocului pentru ca se va ingreuna accesul locatarilor in zona ,luindu-se masuri de corectie a gardului viu cind acesta se va opri din vegetatie" (1) Cum pot sa determin locatarii sa foloseasca aleea de acces? in conditiile in care ei tot pe acolo circula,chiar daca am spart betonul. (2)cum pot determina primaria sa imi permita sa amenajez spatiul verde cum a fost odata?