avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Ieri in timpul programului de munca am fost injurat si lovit , repetat ,de seful de tura! Am fost citat in scris pentru audieri maine!Ce pot face?Eu am facut doar o afirmatie,in urma careia seful de tura m-a injurat repetat apoi ulterior m-a lovit de trei ori cu capul in piept.Eu nu am ripostat nici cu injuraturi nici cu lovituri...
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
crysty83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 7 Iulie 2014
In cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este.
in uma cercetarii efectuate de comisia intrunita,s-a decis ca atat eu cat si cel ce m-a agresat sa fim sanctionati la fel :10 % pe trei luni. nu mi se pare corect!!!am fost si injurat si lovit si acum si cu banii luati?!?!"mi s-a dat de ales " intre aceasta varianta si concediere!ma poate ajuta cineva???
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
crysty83, utilizator
Puteti contesta decizia de sanctionare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina corneloradea corneloradea In cazul prezentei la o comisie de disciplina, se accepta un avocat care sa fie prezent? (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara tavitatavita tavitatavita Este adevarat ca nu ma poate concedia pe motiv disciplinar decat daca s-au respectat niste etape? Ei au facut lucrul acesta si m au concediat pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)