Multumesc pentru raspuns. Eu doresc sa divortez, el nu. As dori sa divortez la tribunal pentru a se judeca in lipsa. Am nevoie de avocat? Practic nu avem nimic de impartit. E doar orgoliul lui care nu vrea sa accepte.
Multumesc. Deci trebuie sa fie la Primaria si in localitatea unde ne-am casatorit. Credeam ca se poate oriunde. Noi locuim in alta localitate, judet, iar eu vreau sa ma mut in alta localitate si sa cer divort acolo. Cum sa procedez.?
Buna, am un apartament la ultimul etaj si a inceput sa ploua si sa cada tencuiala. Avand de cateva ori probleme grave cu izolatia, m-am grabit sa repar pe cheltuiala mea , anu tand vecinii de problema ivita. Acestia au crezut ca nu le cer contri utia ce le revine deoarece cateva luni nu am venit la apartament, avand o alta resedinta. Acum cand am venit toti cauta motive sa nu plateasca nimic. Ba ca nu au stiut, bs ca e prea scump, ba ca nu e bine facuta izolatia. Este o lege care ii obliga. Unde sa ma adresez?
Eu am PFA pe Manager de transport marfa si am intrebat la ARR cum procedez cu 4 firme, mi-au spus ca deja sunt manager la PFA-ul meu deci nu merge la mai mult de 1 firma.. De la ARR primesti acceptul dar vine ISCTR si iti da amenda, si iti suspenda dreptul la practica.