avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte divort?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte divort?

Ce acte am nevoie pentru divort?
Este acceptat certificatul de casatorie copie? Trebuie neaparat originalul?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:53, 8 Septembrie 2024
Copia certificatului e suficienta,copii certificate de naștere pt copii mimori rezultați din căsatorie(dacă exista)alte acte pe care le considerați utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt succesiune doru anghel doru anghel va rog frumos daca stie cineva as vrea sa stiu ce acte ii trebuie pt succesiunea dupa tata unei femei casatorite care are alt nume decat cel de fata . E ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila pipipo pipipo Buna seara, Care e procedura pentru obtinerea unui original al certificatului de casatorie cu mentiunea divortat? Unde ma pot adresa? De cat timp ... (vezi toată discuția)