avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate RaduA

Activitate RaduA

Răspuns la discuția datorii apa, probleme asociatie
Va multumesc!
Răspuns la discuția datorii apa, probleme asociatie
Deci eu ca proprietar nu pot da in judecata presedintele si administratorul ca din cauza incompetentei lor mi s-au sistat utilitatile...
Răspuns la discuția datorii apa, probleme asociatie
Multumesc, raspunsul acesta l-am primit si de la primarie....doar ca eu vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa-i dau in judecata pe inconstientii care au condus aceasta asociatie.
Buna ziua,
am sa va spun pe scurt situatia cu care ne confruntam si va rog sa ma sfatuiti ce e de facut.
Sunt membru intr-o asociatie de proprietari formata din 16 proprietari si 2 chiriasi ICRAL. Chiriasii ICRAL au de 3 ani restante la plata intretinerii, au fost dati in judecata pt.recuperarea datoriilor, de 2 ani treneaza procesele, s-a obtinut evacuarea dar respectivele apartamente au ca proprietar ICRAL-ul....deci noi nu ne alegem cu nimic. Problema este de fapt ca ceilalti proprietari si-au platit cotele de intretinere in tot acest timp (nu chiar la zi dar oricum...) iar administratorul timp de 3 ani nu a facut deloc plati catre furnizorul de apa, doar catre ceilalti furnizori (gaze, electrica, lift)....anul trecut ni s-a sistat furnizarea apei reci, s-a facut esalonare care nu s-a rspectat, in luna august 2011 ni s-a sistat iar apa rece. In momentul de fata ni s-a ridicat si contoarul de gaze, deci nici gaze nu mai avem.. Presedintele n-a organizat o adunare generala prin care sa gasim o solutie de iesire din situatia de criza...pe nimeni nu mai intereseaza nimic. Mentionez ca sunt proprietarul a 3 apartamente din respectiva asociatie, consider ca trebuiau platite utilitatile in functie de importanta lor, nu ni s-a adus la cunostinta faptul ca nu s-a platit apa rece in tot acest timp. Ca vinovati ii consider pe presedinte, administrator si comitet, va rog sa ma sfatuiti ce masuri legale pot lua impotriva lor.
Va multumesc.