Multumesc, raspunsul acesta l-am primit si de la primarie....doar ca eu vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa-i dau in judecata pe inconstientii care au condus aceasta asociatie.
Buna ziua,
am sa va spun pe scurt situatia cu care ne confruntam si va rog sa ma sfatuiti ce e de facut.
Sunt membru intr-o asociatie de proprietari formata din 16 proprietari si 2 chiriasi ICRAL. Chiriasii ICRAL au de 3 ani restante la plata intretinerii, au fost dati in judecata pt.recuperarea datoriilor, de 2 ani treneaza procesele, s-a obtinut evacuarea dar respectivele apartamente au ca proprietar ICRAL-ul....deci noi nu ne alegem cu nimic. Problema este de fapt ca ceilalti proprietari si-au platit cotele de intretinere in tot acest timp (nu chiar la zi dar oricum...) iar administratorul timp de 3 ani nu a facut deloc plati catre furnizorul de apa, doar catre ceilalti furnizori (gaze, electrica, lift)....anul trecut ni s-a sistat furnizarea apei reci, s-a facut esalonare care nu s-a rspectat, in luna august 2011 ni s-a sistat iar apa rece. In momentul de fata ni s-a ridicat si contoarul de gaze, deci nici gaze nu mai avem.. Presedintele n-a organizat o adunare generala prin care sa gasim o solutie de iesire din situatia de criza...pe nimeni nu mai intereseaza nimic. Mentionez ca sunt proprietarul a 3 apartamente din respectiva asociatie, consider ca trebuiau platite utilitatile in functie de importanta lor, nu ni s-a adus la cunostinta faptul ca nu s-a platit apa rece in tot acest timp. Ca vinovati ii consider pe presedinte, administrator si comitet, va rog sa ma sfatuiti ce masuri legale pot lua impotriva lor.
Va multumesc.