avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate marioM

Activitate marioM

Răspuns la discuția avansare personal contractual
va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat,macar stim ca trebuie sa primeasca cererea si sa puna o rezolutie,sa speram ca va fi bine ceia ce ne indoim deoarece ne am izbit de un nu, motivand ca e detasat, macar stie fratele meu ca pe durata detasarii drepturile salariatului detasat se acorda de catre angajatorul la care s-a dispus detasarea.inca o data multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
in primul rand imi cer scuze ca nu am fost mai clara, si situatia lui e in ceata, sa inteleg ca avansarea se poate face doar daca se modifica fisa postului?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
a absolvit studiile in domeniul, detasarea s/a facut pe o perioada determinata, urmand a se prelungi aceasta detasare, practic servicul unde lucreaza a fost preluat de primarie si va ramane, personalul existent la acea data a fost preluat prin detasare,L33o face mentiune ca promovare se poate face pe un post vacant de regula dar se poate face si prin transformarea postului din statul de functii.El este cuprins in statul de functii al primariei???
fratele meu e incadrat ca personal contractual, detasat pe perioada determinata la primarie,pe o perioada de 6 ani, au trecut 5 ani timp in care a obtinut diploma de licenta, ar dori sa avanseze prin schimbarea incadrari pe studii superioare, conf. L330. Care este modalitatea? cui adreseaza cererea,Prin detasare toate drepturile le ridica de la primarie. L330 nu face nici o specificatie privind contactul de munca determinata sau nedeterminata.Primaria refuza acest lucru pe motiv ca are contract determinat, e corect? de specificat ca in ultimii 3 ani nu a beneficiat de nici o avansare cu toate ca a avut calificativ FB. Va multumesc si astept un raspuns