avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate raresica07

Activitate raresica07

Multumesc mult pentru ajutor.
Si toate aceste documente trebuie depuse, ma gandesc , la Primarie, nu?Certificatul de urbanism l-am obtinut deja.
Ok.Si dupa, registru, in ce directie ma indrept?
Apartametul in cauza din start a figurat ca si birou.Dar in el nu a functionat nici o firma, asa ca adresa nu cred ca este inregistrata la Registrul comertului.
In contractul de vanzare-cumparare apare ca am cumparat :unitate Individuala nr. 6- eta] 1- formata din 4 birouri, hol, grup sanitar, terasa, terasa comuna cu UI 5, avand Su=69.04 mp. In fapt este un apartament cu 3 camere, o bucatarie, o baie, si 2 terase.
Buna ziua.
Am cumparat un apartament intr-un imobil, iar in Cf el apare ca si birou.Puteti sa-mi spuneti ce pasi am de facut pentru a schimba destinatia imobilului din birou in locuinta? Mentionez ca nu vreau sa fac nici o modificare interioara sau exterioara a apartamentului.

Multumesc.
Răspuns la discuția schimbare destinatie imobil
dcgdcgdcg a scris:

Cum ati cumparat in 2009 un imobil ale carui acte le-ati vazut abia in 2011 la notar?

Am avut prea mare incredere in constructor.Dar nu asta e problema.Cum pot face sa schimb destinatia spatiului?
Răspuns la discuția schimbare destinatie imobil
Buna ziua!
Am aceeiasi problema ca si dianaasta.Am cumparat in 2009 un apartament, in constructie,pe care l-am putut intabula doar luna trecuta.Si l-a notar am avut surpriza sa vad ca in acte am cumparat de fapt un aprtament nu cu 3 camere si bucatarie ci cu 4 birouri.Cum pot face schimbarea in acte a imobilului din birou in locuinta?
Va multumesc anticipat.