avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie imobil

Buna ziua. Parintii mei au cumparat un apartament cu o camera, insa pe contractul de vanzare-cumparare scrie ca este birou de administratie. Am vrut sa-mi fac flotant pe aceasta locuinta, insa anul acesta nu am mai putut deoarece s-a schimbat legea si nu se poate nici cu anexa 14, cred, prin verificare de la politie. Cum am putea s himba destinatia imobilului si care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgem? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raresica07 , utilizator 08:57, 6 Octombrie 2011
Precizati concret daca apartamentul achizitionat se afla situat in imobil cu spatii cu destinatia de locuit, sau alta destinatie
Buna ziua!
Am aceeiasi problema ca si dianaasta.Am cumparat in 2009 un apartament, in constructie,pe care l-am putut intabula doar luna trecuta.Si l-a notar am avut surpriza sa vad ca in acte am cumparat de fapt un aprtament nu cu 3 camere si bucatarie ci cu 4 birouri.Cum pot face schimbarea in acte a imobilului din birou in locuinta?
Va multumesc anticipat.
raresica07 a scris:

Am cumparat in 2009 un apartament, in constructie,pe care l-am putut intabula doar luna trecuta.Si l-a notar am avut surpriza sa vad ca in acte am cumparat de fapt un aprtament nu cu 3 camere si bucatarie ci cu 4 birouri.

Cum ati cumparat in 2009 un imobil ale carui acte le-ati vazut abia in 2011 la notar?
dcgdcgdcg a scris:

Cum ati cumparat in 2009 un imobil ale carui acte le-ati vazut abia in 2011 la notar?

Am avut prea mare incredere in constructor.Dar nu asta e problema.Cum pot face sa schimb destinatia spatiului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitie apartament ContSters200727 ContSters200727 Am incheiat un antecontract de vz-cumparare in anul 2009 pentru un apartament situat la demisol, la care ni s-a anexat o copie dupa o autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Cf locuinta sau apartament ContSters200727 ContSters200727 Am cumparat cu antecontract de vz-cump in 2009 un apartament la demisol. In schita atasata la antecontract acesta figureaza ca si apatiu tehnic cu sala sport, ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din birou in spatiu de locuit - procedura raresica07 raresica07 Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un imobil, iar in Cf el apare ca si birou.Puteti sa-mi spuneti ce pasi am de facut pentru a schimba destinatia ... (vezi toată discuția)