avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate lenka2010

Activitate lenka2010

Răspuns la discuția mostenire unchi
bine ,bine //dar daca nu o dezbat legal pot sa faca vreo actiune in instanta atita timp cit nu e dezbatuta sau poate cineva sa vina una din parti si sa pretinda ceva///si tin sa repet ca am oferit partii cu care nu cad de acord o suma destul de acceptabil avin in vedere piata imobiliara care acum e la pamint dar nu ne putem intelege .
Discuție mostenire unchi
Salut tuturor/
In urma mortii unchiului meu a ramas o casa si o suprafata de pamint 0.50ha.
Am incercat eu ca nepot sa cumpar de la celelalte parti mostenitoare partea ce li se cuvine lor
/am ajuns la o intelegere cu toti exceptie cu una din parti
/tin sa sublinieza ca casa cu terenul e alaturata casei parintilor mei si ca inca nu am facut dezbaterea mostenirii chiar daca a trecut un an de la deces.
Eu ia locuiesc in casa unchiului si de teama ca odata facuta dezbaterea mostenirii o sa deschid '' cutia pandorei''
avind in vedere ca partea cu care nu ajung la intelegere cere un pret exagerat de ridicat in comparatie cu valoarea reala a mostenirii///
Intrebarea e ce se intimpla daca continui sa locuiesc din punct de vedere legal acolo '' eu deci fiind nepot ''
Ce trebuia sa fac si nu am facut si ce ar trebui sa fac sa fie totul cit mai legal cu putinta
Multumesc