avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Activitate golanul

Activitate golanul

imi luase permisul,buletinul si actele masinii...insa dupa 7-8ore mi-au fost inapoiate...
da ,va multumesc de raspunsuri,dar va rog sa ma lamuriti in ceea ce ma priveste ..eram baut si i-am dat masina unei cunostinte sa conduca...acesta m-a mintit(si a si recunoscut in declaratii)ca are permis...asta a fost tot...am stat vreo 8 ore la sectia de politie,am dat o declaratie si mi-au returnat si actele....la ce sa ma astept acum?nu am primit nici o amenda pana acum(au trecut 4 zile)si nici nu stiu daca mi-au facut dosar....am citit art.86..pct.3...dar consider ca la mine e diferit....nu am stiut ca nu poseda permis....ma scuzati ca tot insist...dar sunt foarte stresat...multumesc
vreau sa mai specific ca persoana respectiva a recunoscut ca m-a mintit...iar in legatura cu alcoolul...avea 0,14...credeti ca ar trebui sa vorbesc cu un avocat???multumesc
am incredintat masina unei persoane care m-a mintit ca poseda permis de conducere si care se afla sub influenta alcoolului , la fel ca si mine.am fost opriti de un echipaj de politie si dusi la sectie , unde am dat declaratie. ce credeti ca mi se poate intampla,nu stiu daca mie personal mi s-a facut dosar.... dati-mi va rog un sfat