avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters222880

Activitate ContSters222880

Buna ziua
Am si eu o problema cu niste vecinii de pe strada pe care nu stiu cum sa o mai rezolv.
Am cumparat o casa intr-o zona cunoscuta insa de cand m-am apucat si am inceput sa o daram si sa o construiesc vecinii de aceasta strada ma tin numai in reclamatii: primarie, politie, prefectura, gaz, curent,apa si gunoiul . Noi nu am facut nimic in acest sens sperand ca se vor linistii dar situatia domneste de 4-5 ani. Mai nou vazand ca nu au rezolvat nimic cu plangerile de vreo 2 ani au inceput sa ne faca plangeri penale la politie noscocind tot felul de lucruri neadevarate....ba ca sotul meu a strans-o de gat pe una din vecine iar celelalte confirma fapta punandu-se martore mincinoase, ba ca le stricam imaginea, ba cale-am amenintat cu moartea....ca sfidam, ca avem doua masini, ca furam ......si asa ne chinuim si ne pierdem timpul pe la politie pentru tot felul de nimicuri. Invatati-ma ce masuri trebuie sa iau deoarece am doi copii care sunt terorizati de tot circul acesta stradal pe care il fac periodic.
Ne-am gandit la niste denunturi pentru ca ne acuza de tot felul de ilegalitati insa avocatul nostru spune ca nu prea avem ce face. Invatati-ne ce sa facem ca sa-i linistim.....Cum facem sa dovedim ca sunt martori mincinosi.....ca sunt evenimente care nu au avut loc pentru ca politia nu ne crede, spun ca atata timp cat au martori.....nu prea avem ce face . Problema este ca aceste plangeri penale ne pateaza cazierul fara rost.
Multumim frumos!