avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate cristi747

Activitate cristi747

Buna dimineata. Am o problema legata de numerele de inmatriculare provizorii. Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate. In urma cu doua luni mai exact pe 18 oct. am fost oprit in trafic de catre un echipaj al politiei, iar la verificarae documentelor s-a constatat ca am numerele expirate de o zi. Recunosc ca a fost greseala mea, dar pur si simplu am crezut ca numerele sunt valabile din 18.09 pana in 18.10, neuitandu-ma pe acte. Mi-a fost ridicat permisul de conducere dandumi-se o dovada fara drept de a conduce, fara amenda si mi s-a spus ca voi fi contactat de superiorul agentului pentru a mai da o declaratie, dupa care dosarul va fi predat la parchet sau judecatorie de unde voi primi o citatie, mi se va da o amenda, va fi stabilita perioada suspendarii permisului si asa mai departe. Problema e ca nu am fost contactat de nimeni, citatie nu am primit si nu stiu nimic de procedura. Intrebarile mele sunt: 1) Trebuia agentul sa-mi ia permisul de conducere? 2) Daca instanta hotaraste suspendarea permisului pe o anumita perioada, mi se ia in calcul si cele doua luni sau perioada pana la care se stabileste "sentinta"? 3) Cam la ce suma se ridica amenda? Va multumesc anticipat!