Ok , eu nu inteleg o chestie , daca apartamentul era proprietatea mamei mele cand bunica mea a decedat , pentru ce trebuie/a facuta succesiune ?
Si cat despre banii dati pe imobil , nu stiu exact cat le-a dat , insa stiu sigur ca le-a dat o suma de bani bunicilor mei , plus ca a investit in casa , centrala , mobilier , usi de termopan , electrocasnice noi ...
In plus , acum pe imobil exista un act de vanzare-cumparare pe numele meu , daca unchiul meu nu face parte din acest contract , ce poate ataca el ?
Nu s-a facut nici o succesiune , deoarece s-a facut act de vanzare-cumparare , intre mama si parintii ei , inainte de a deceda bunica mea .
Asta s-a intamplat anul trecut , iar anul acesta , dupa decesul bunicii mele , eu am cumparat apartamentul de la mama mea ! Tot cu act de vanzare-cumparare , fara alte clauze .
In anul 2008 , bunicii mei din partea mamei , au incheiat un act de vanzare-cumparare , cu clauza de intretinere cu unul din fratii mamei , ei sunt trei , unul e plecat din tara , celalalt e in acelasi oras , si mama e plecata din tara de 10 ani.
In 2012 , bunicii mei , pentru faptul ca unchiul meu nu si-a respectat obligatiile luate in contract , au actionat in judecata , redobandind proprietatea integrala a locuintei .
Dupa care acestia au facut impreuna , un act de vanzare-cumparare , fara nici o clauza , sau alte stipulatii contractuale cu mama mea !
in luna martie 2013 , bunica mea a deceda , iar eu m-am mutat cu bunicul meu pentru a avea grija de el !
Moment in care , eu si mama mea , am incheiat un contract de vanzare-cumparare , fara alte obligatii !
In concluzie , acum , eu am propietatea integrala a locuintei !
In acest caz , unchiul meu , fratele mamei , mai poate actiona in vreun fel !
Multumesc anticipat !!!