avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate coradyn81

Activitate coradyn81

sfat: plecati cu tot cu copilul. altfel riscati probleme la incredintare

multumesc
nici nu ma gandesc sa plec fara copil...e totul pt mine
ma alatur si eu femeilor care vor sa divorteze. sunt casatorita de 3 ani, am o fetita de 2 ani, si doresc sa divortez de sotul meu, nu ne-am inteles niciodata, este un barbat caruia ii place sa impuna totul, ce sa vorbesti, cu ce sa te imbraci, ce sa manaci, cum sa mergi..etc..gelos pana la paranoia, nemultumit pana la infinit...etc...relatia noastra a fost afectata si de fapul ca stau cu soacra iar el nu vrea sa plecam intr-un loc sa fim doar noi si copilul. Deoarece am trecut printr-o situatie asemanatoare cu parintii mei, nu vreau ca si copilul meu sa treaca prin aceleasi tensiuni...stiu ca se numeste egoism ca nu mai pot sta cu el pt copil caci copilul il iubeste ...dar eu nu mai pot trai viata asta IMPUSA

Doresc sa stiu cum sa ma pregatesc ca sa mi se incredinteze custodia copilului.( ex ;sa am domiciliu stabil, un anumit venit ?) El isi iubeste copilul , dar ca si sot , e sub orice critica.
M-a amenintat ca imi va lua copilul sub orice forma, ca ma va declara nebuna, iresponsabila, etc, desi mi-am crescut copilul singura 2 ani , am trait numai pentru el, imi este teama, nu am pe nimeni, familia in alt oras, prieteni putini....cum sa fac ca sa fiu pregatita legal atacului ce va urma.

va fi o problema la obtinerea custodiei, daca parasesc locul unde am stat ; cu copilul bineinteles, caci am de gand sa fug, altfel nu voi reusi sa iau copilu...)