avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate marius_1708

Activitate marius_1708

Răspuns la discuția Executare pedeapsa
da mam gandit si la asta dar cat aman copii cresc si stiu tot mai multe sau mar putea avantaja cu ceva.multumesc
as dori sa va mai intreb cum vine aia cu eliberare conditionata,de acasa nu miar putea face si ceva cerere catre penitenciar sa mai am o invoire sau ceva tinand cont ca mai am si doi copii minori acasa o fetita de 3 ani si un baiat de 1 an si 3 luni,sau eventual sa lucrez in regim deschis ca am mai tot citit sa vad ce si cum.va multumesc

da,da si apel si recurs si la curtea constitutionala ,peste tot dar din pacate asa a iesit am fost 6 prieteni si 4 au zis ca doar eu si celalalt lam batut pe respectivu
in 2003 ,pe la inceput am primit cea de 1 an cu suspendare pt con fara permis,iar in sept,acelasi an sa intamplat asta o bataie ,iar pana acuma mam tot judecat si in final asta a iesit.in minuta care am primito scrie ca pedeapsa de 1 an se executa alaturi de cea de 2 ani si 6 luni.imi puteti spune atunci cam cat trebuie sa execut ca sant terminat psihic. va multumesc.
buna, am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni definitiva,si mai am si o suspendare de 1 an .imi puteti spune cat trebuie sa execut.va multumesc