scrie în sentință. dacă ultima infracțiune a fost săvârșită în termenul de încercare a primei infracțiuni atunci prima pedeapsă a fost revocată și cei 2 ani și 6 luni sunt cu executare. în curând vi se va emite mamdat de arestare. dacă cea de a doua faptă este concurentă cu prima, adică a fost săvârșită înainte de condamnare, atunci prima hotărâre se deființează și pedeapsa cu suspendare se anulează, în cea de a doua hotărâre stabilindu-se câte o pedeapsă pentru fiecare infracțiune urmând a executa pedeapsa cea mai mare, care dacă nu depășește 2 ani poate fi suspendată condiționat.
in 2003 ,pe la inceput am primit cea de 1 an cu suspendare pt con fara permis,iar in sept,acelasi an sa intamplat asta o bataie ,iar pana acuma mam tot judecat si in final asta a iesit.in minuta care am primito scrie ca pedeapsa de 1 an se executa alaturi de cea de 2 ani si 6 luni.imi puteti spune atunci cam cat trebuie sa execut ca sant terminat psihic. va multumesc.
V-ati "tot judecat", pe fond, sau a fost si apel/recurs?
Pt ca daca s-au epuizat toate caile de atac, executati 3 ani si 6 luni ( cu posibilitate de liberare conditionata dupa 2 ani si 2 luni).
da,da si apel si recurs si la curtea constitutionala ,peste tot dar din pacate asa a iesit am fost 6 prieteni si 4 au zis ca doar eu si celalalt lam batut pe respectivu
as dori sa va mai intreb cum vine aia cu eliberare conditionata,de acasa nu miar putea face si ceva cerere catre penitenciar sa mai am o invoire sau ceva tinand cont ca mai am si doi copii minori acasa o fetita de 3 ani si un baiat de 1 an si 3 luni,sau eventual sa lucrez in regim deschis ca am mai tot citit sa vad ce si cum.va multumesc
Executare pedeapsa
valmar68
Am avut o condamnare cu suspendare de 6 luni.In perioada de proba(2 ani si 6 luni)am comis o noua infractiune pentru care am fost condamnat la 6 luni si ... (vezi toată discuția)